LFU Winter Session 2019
Email address *
Voornaam/First name *
Your answer
Achternaam/Last name *
Your answer
Email (LFU participant) *
Your answer
Phone *
Your answer
Naam ouder/Parent's name *
Your answer
Telefoon ouder/Parent's phone
Your answer
Geb. datum/Birthdate *
MM
/
DD
/
YYYY
T-shirt maat/size *
Club
Your answer
Team
Your answer
Positie(s)
Voor welke Softball Winter Session(s) wil jij inschrijven?/Which Sessions will you be attending? *
Required
Beste LFU’er,

Left Field University wil graag foto’s en video’s maken van activiteiten die zich binnen onze organisatie of op ons trainingen afspelen. Het is mogelijk dat jij op de gemaakte foto’s of video’s te zien bent.

Door middel van dit formulier willen wij jou graag op de hoogte brengen over het gebruik van eventuele foto’s en/of video’s waarop jij te zien bent. Het gaat hierbij om gebruik van de foto’s en/of video’s op de website, in de nieuwsbrief en op sociale media van LFU. Uiteraard wordt er zo zorgvuldig mogelijk omgegaan met beeldmateriaal en worden geen foto’s of video’s gebruikt waarvan wij redelijkerwijs kunnen begrijpen dat jij publicatie daarvan niet op prijs zou stellen.

Indien wij beeldmateriaal van jou voor een ander doel willen gebruiken, bijvoorbeeld voor het samenstellen van promotiemateriaal, dan zullen wij hiervoor apart jouw toestemming vragen.

Wanneer jij geen bezwaar hebt tegen het gebruik van foto’s en video’s, dan geldt dit slechts voor het beeldmateriaal dat door of in opdracht van LFU wordt gemaakt. Uiteraard kan het voorkomen dat instructeurs zelf foto’s maken binnen onze organisatie. LFU heeft geen directe invloed op de manier waarop dergelijk beeldmateriaal wordt gebruikt.

Achteraf bezwaar tegen het gebruik van foto- en videomateriaal? Dan kan jij een verleende toestemming altijd zonder opgave van redenen intrekken. Uiteraard is het mogelijk om LFU te verzoeken om een specifiek gebuikte foto of video van jou niet meer te gebruiken dan wel dit beeldmateriaal te verwijderen van het internet, website, nieuwsbrieven, sociale media, etc. van LFU.

Op het onderstaande formulier kan je aangeven of je toestemming verleent of niet. Ben je nog geen 18? Dan hebben wij antwoord van je ouders/wettelijke vertegenwoordiger nodig.

Alvast bedankt voor je medewerking.

Met vriendelijke groet,

Team Left Field University
Beeldmateriaal van voornoemde spelster mag gebruikt voor de website van de organisatie? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.