ANKETA ZA PODJETNIKE O PROSTOVOLJSTVU V ŽIVLJENJEPISU ISKALCEV ZAPOSLITVE
Spodaj boste našli vprašalnik, s katerim želimo izvedeti vaše mnenje o pomembnosti izkušenj s področja prostovoljstva v življenjepisu iskalca zaposlitve, ki ga imate kot delodajalec.

Z anketo želimo odkriti, ali je kandidat za službo za delodajalca bolj zanimiv, če je bil prostovoljec oziroma če se s prostovoljstvom ukvarja.

Prosimo, da si vzamete nekaj časa in na vprašanja v anketi odgovorite čim bolj natančno in odkrito.

Pri nudenju podpore potencialnim prostovoljcem je pomemben korak to, da ti ne razmišljajo o prostovoljstvu kot le osebnem opolnomočenju, ampak tudi kot profesionalnem.

Prav tako je ključnega pomena to, da se delodajalec zaveda, kakšen vpliv imajo izkušnje prostovoljstva na razvoj nekaterih mehkih in trdih veščin, ki so lahko pomembne tudi v delovnem okolju.

Te informacije bodo pomagale razvojni ekipi projekta Yes volunteering v okviru programa Erasmus+ KA2 izboljšati kakovost prostovoljskih programov in najti najboljši način za zadovoljevanje izraženih potreb po opolnomočenju iskalca zaposlitve kot tudi potreb delodajalcev in družbe nasploh.

Rezultati analize so zaupne narave in jih bomo uporabili le v namen raziskave in poročila, pri tem pa ne bomo izdali podrobnosti vsebine individualnih vprašalnikov.

Hvala, ker si boste vzeli čas in odgovorili na anketo.

Z lepimi pozdravi,
ekipa Yes Volunteering
PRVI DEL
Elektronski naslov
Prosimo, povejte nam, v katerem sektorju deluje vaše podjetje.
Kako veliko je vaše podjetje?
Clear selection
Ali bi pri izbiri oziroma zaposlovanju delavca na dejstvo, da ima izkušnje s prostovoljstvom, gledali kot na dodatno vrednost?
Clear selection
Ali ste v svojem podjetju kdaj imeli zaposlenega delavca, ki je opravljal prostovoljstvo oziroma je imel izkušnje s prostovoljstvom?
Clear selection
Ali menite, da so izkušnje s prostovoljstvom delavca pripomogle k njegovim rezultatom v službi?
Clear selection
Menite, da je prostovoljstvo za prostovoljca izkušnja opolnomočenja?
Clear selection
DRUGI DEL
Ocenite stopnjo znanja/veščine, ki jo je moč izboljšati s prostovoljsko izkušnjo. Prosimo, ocenite z lestvico od ena do štiri: 1 – minimalen razvoj veščin/znanja; 2 – osnovni razvoj veščin/znanja; 3 – srednja stopnja razvoja veščin/znanja; 4 – visoka stopnja razvoja veščin/znanja
Komunikacija – Menite, da prostovoljstvo lahko izboljša komunikacijske večine? (Prosimo, ocenite od 1 do 4.)
Clear selection
2. Medosebne spretnosti/ekipno delo – Menite, da prostovoljstvo lahko izboljša medosebne spretnosti? (Prosimo, ocenite od 1 do 4.)
Clear selection
3. Upravljanje s časom – Menite, da prostovoljstvo lahko izboljša sposobnosti upravljanja s časom? (Prosimo, ocenite od 1 do 4.)
Clear selection
4. Socialne veščine in mreženje – Menite, da prostovoljstvo lahko izboljša socialne veščine in sposobnosti mreženja? (Prosimo, ocenite od 1 do 4.)
Clear selection
5. Trde veščine – Menite, da prostovoljstvo lahko izboljša trde spretnosti: tehnične kompetence v posameznem prostovoljskem sektorju? (Prosimo, ocenite od 1 do 4.)
Clear selection
6. Obstoječe veščine – Menite, da prostovoljstvo lahko izboljša že obstoječe spretnosti in veščine? (Prosimo, ocenite od 1 do 4.)
Clear selection
7. Raziskovanje novih poti – Menite, da prostovoljstvo lahko omogoča raziskovanje novih vrst dejavnosti in pomaga pri usmerjanju življenjske ali/in poklicne poti? (Prosimo, ocenite od 1 do 4.)
Clear selection
Prosimo, če izpolnite naslednja polja: Pravilnik o zasebnosti najdete na naslednji povezavi: https://yesvolunteering.weebly.com/privacy.html
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Aurive. Report Abuse