Cursul "Voi Fi Mamica"
Va invitam sa participati la cursurile organizate in Suceava de educatie Pre si Postnatala, de o echipa de medici, moasa licentiata si mame cu experienta.
Acest curs se adreseaza tuturor mamicilor insarcinate care doresc sa afle mai multe informatii despre ce se intampla pe parcursul sarcinii dar si dupa nasterea puiului de Om.
Cursul cuprinde sapte module de curs, de cate 90 de minute ce se focalizeaza pe informatii esentiale pentru viitorii parinti.
In cazul in care vor fi mamici in ultimul trimestru vom adapta continutul cursului intr-o forma concentrata, astfel incat sa puteti beneficia de o experienta buna la nastere.
Cursul se adreseaza in egala masura si taticilor, cuprinzand informatii despre ingrijirea nou-nascutului si a bebelusului in primele 6 luni. Toti taticii care participa la modulul de puericultura vor obtine pe langa aprecierea mamei, un certificat de absolvire in baza caruia pot beneficia de 10 zile de concediu paternal pentru a sta alaturi de mama si copil.

Dupa completarea formularului, veti fi contactati pentru confirmare si stabilire programari.
Daca nu veti putea ajunge la una dintre sedinte o puteti recupera la seria urmatoare de curs.

Prenume si Nume *
Data probabila a nasterii
MM
/
DD
/
YYYY
Numar dumneavoastra de telefon *
Adresa dumneavoastra de e-mail *
Daca doriti sa aflati alte informatii va rugam sa ne scrieti
Va rugam sa va dati acordul in ceea ce priveste procesarea datelor furnizate de Dvs.
*Asociatia "Radacini si Aripi" - Educatia Adultilor este operator scutit de obligaţia de inregistrare pentru prelucrarea datelor prin acest chestionar, conform Deciziei A.N.S.P.D.C.P 100/2007, art 1, lit g): (Notificarea prelucrării datelor cu caracter personal nu este necesară) când prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la proprii membri este efectuată de către asociaţii, fundaţii sau orice alte organizaţii fără scop patrimonial, exclusiv în vederea realizării specificului activităţii organizaţiei, cu condiţia ca datele să nu fie dezvăluite unor terţi fără consimţământul persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul "Asociatiei Radacini si Aripi", Str. Slatioara nr 4 Suceava De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms