ИТ Кариера истражување: Услови на работа на дизајнери во Македонија – 2019
Во изминативе години ИТ секторот во Македонија расте со голема брзина, затоа сакаме да добиеме увид во реалната состојба на платите, начинот и условите во кои работат дизајнерите во Македонија. ДЗС има супер статистика за генерални бројки, но нивните истражувања не се сегментирани по технологии и се доста општи.

Затоа би сакале да ни помогнете да добиеме што пореални информации за состојбата и условите на пазарот на труд за дизајнери во Македонија, по комплетирањето би ни значело доколку ги споделите со вашите пријатели. :)

Прашалникот е анонимен. Резултатите по обработка ќе бидат јавно достапни на IT.mk.

Tnx!
Тимот на IT.mk

Се декларирам како: *
Која алатка ја користиш примарно при работа? *
Работам... *
Required
Работам на позиција *
Вкупен износ на примања (нето износ) на месечно ниво во денари *
Your answer
Колку луѓе се дел од вашиот тим или колку вработени има во компанијата? *
Мојот примарен оперативен систем е: *
Првиот чекор при дизајн (prototyping/wireframing) ми започнува со: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service