MANIFEST PLATAFORMA VERDA DE L'AUTÒDROM
MANIFEST DE LA PLATAFORMA VERDA DE L’AUTÒDROM
Les entitats, ciutadans i partits polítics sotasignats en relació al macroprojecte eqüestre i d’activitats relacionades amb el món del motor promogut per l’empresa GRAND PRIX i per l’ajuntament de Sant Pere de Ribes en la zona de l’Autòdrom de Terramar.

MANIFESTEM

La nostra oposició a l’esmentat macroprojecte per les següents raons:

1. És un projecte desmesurat per a aquest entorn: àmbit d’actuació 677.245 m2, 23.000 m2 de sostre hoteler, 74.000 m2 de sòl per estables de cavalls i 50.000 m2 de sòl per a aparcament, que significa la destrucció de 124.000 m2 de sòl on hi ha ara vinyes i natura, i amb una afectació negativa al veïnat de la zona.
2. Deixa sense protecció un medi natural que fins ara hi comptava pels seus alts valors patrimonials-històrics, paisatgístics i agraris i que, per això, es mantenia com a sòl no urbanitzable.
3. Menysprea la funció ecològica de la zona com a corredor biològic entre els espais preservats dels Colls i Miralpeix (entre Sitges, Sant Pere de Ribes i Vilanova), la riera de Ribes i el Massís del Garraf, protegits per la Xarxa Natura 2000 i que formen part del Pla d’Espais d’Interès Natural. Implica impactes ambientals severs, pèrdua d'hàbitats i biodiversitat.
4. Suposa el tracte especulatiu d’un espai obert que en aquests moments té un ús d’espai natural per al veïnat de la zona i, també, per a tothom.
Per tot això, demanem a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i a la Generalitat de
Catalunya la paralització immediata del projecte.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Signo el Manifest en contra del Projecte *
Required
Nom i Cognoms (Particular) o Nom de l'Entitat *
Particulars o entitats
Confirmació adreça de correu electrònic *
Preguntes o comentaris
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy