FÖRHANDSBESTÄLL NYA ALBUMET NU! Om allting går åt helvete så ska du inte följa med [Viskningar och Vrål / COMEDIA]
Den 14 april släpps Markus Berjlunds nya album "Om allting går åt helvete så ska du inte följa med". Men redan nu kan du försäkra dig om en skiva genom att göra en förhandsbeställning från vår signerade och numrerade specialupplaga med 100 exemplar vinylskivor. Du beställer enklast genom att bara fylla i ditt namn och din adress etc i beställningsdokumentet här nedanför. Även CD går att förhandsbeställa, men för de skivorna finns det ingen signerad och numrerad specialupplaga.

Albumet som började spelas in i Bollnäs 2016 har vuxit fram successivt via inspelningar på Sollerön, i Gävle och Uppsala. Producenten Daniel Lindblom har inte sparat på krutet utan engagerat totalt tolv musiker för albumets åtta låtar. Några av låtarna, med lyx i form av stråkar och blås, har redan släppts som singlar och hörts i radion. Men albumet innehåller också några mer sparsmakade låtar, bl a den avslutande "Strimma skär" där Markus ackompanjerad av endast gitarr, koltrastar och talgoxar en vårkväll sjunger ut besvärjelsen "Om allting går åt helvete så ska du inte följa med".

I bandet som spelar på skivan ingår Christer "Muttis" Björklund (trummor), Ubbe Hed (bas), Daniel Lindblom (gitarrer), Sverker Magnusson (klaviatur) - samt förstås Markus Berjlund själv (sång)
Dessutom medverkar sångerskorna Sofia Westlin och Annsofi Wigert. Blåssektionen består av Lennart Lind, Anders Gottberg och Christofer Schultz. Marika Erlandsson och Johanna Tysk från Dalasinfoniettan trakterar stråkar och Richard Krantz skapar magi på pedal steel!

Det är stor musikalisk spännvidd alltså! Detsamma gäller texterna. Som vanligt har ambitionen varit att skriva personligt, utan att bli privat, och att formulera enkla texter utan att bli banal.

Många ska känna igen sig! Många ska bli berörda! Oavsett om det handlar om förtvivlan, förälskelse eller den flämtande drömmen om en lite bättre värld.

Och så svänger det!

Email address *
För- och efternamn *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Jag beställer *
Required
Leverans *
Adress *
Your answer
Ange betalningsalternativ
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy