Inscripcions reunions: ESTUDI ESTRATÈGIC DE DINAMITZACIÓ AGRÍCOLA DE LA VALL DEL TENES
La Mancomunitat de la Vall del Tenes ha encarregat un estudi per analitzar la situació actual del sector agrícola i ramader a la Vall, detectar les principals problemàtiques, les seves potencialitats i proposar accions que ajudin a valoritzar i dinamitzar el sector.

En aquest context, s'organitzen 3 reunions sectorials (1 ja realitzada) i una plenària final de participació pels agents productors, consumidors i administració per tal de compartir la diagnosi i les línies estratègiques proposades.
US HI ESPEREM!!

Email address *
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Entitat o Empresa *
Your answer
Càrrec
Your answer
Telèfon
Your answer
Política de privacitat
La Mancomunitat de la Vall del Tenes es compromet a tractar de manera confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers, a excepció d’aquells proveïdors de serveis col·laboradors necessaris per a l’execució de l’encàrrec i/o si existeixi una obligació legal. Igualment l'informem que no es preveu transferència internacional de dades alguna.

Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que se li demana en el formulari, excepte en els camps que apareixen com a obligatoris; la qual cosa legitimarà el seu tractament per part del responsable del tractament. La no introducció de la informació sol•licitada com a obligatòria podrà tenir com a conseqüència que no es pugui atendre la seva sol•licitud.

Les seves dades personals aportades en el present formulari seran tractades per la Mancomunitat de la Vall del Tenes, amb NIF P-5809508-D i seu al Camí de la Rovira s/n, 08187 Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona). La legitimació del tractament és per la missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada. Aquestes dades seran incorporades a un fitxer amb la finalitat de recaptar la opinió de persones, entitats i empreses respecte a l'estudi de dinamització agrícola a la Vall del Tenes. Aquestes dades seran tractades amb mesures de dissociació per finalitats estadístiques i històriques, i seran conservades fins a l'execució de l'estudi.

Així mateix, l'informem de la possibilitat que té de poder exercitar en tot moment els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació en el tractament i oblit, dirigint-se a la Mancomunitat de la Vall del Tenes, mitjançant les corresponents sol•licituds i que es podran sol•licitar al mail secretaria@mvalltenes.cat

De tot això s'informa en compliment del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades de caràcter personal.

Accepto la política de privacitat *
Assistiré a les següents Reunions: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service