Enquête Woningbehoefte Hollands Kroon Zuid 2018
Vanuit de voormalige Dorpsraden Winkel en Nieuwe Niedorp houden wij een onderzoek naar de woningbehoefte in onze directe omgeving. Ons onderzoek strekt zich uit over het verspreidingsgebied van het Niedorper Weekblad in Barsingerhorn, Kolhorn, Lutjewinkel, Moerbeek, Winkel , Oude Niedorp, Nieuwe Niedorp en omgeving.

Deze enquête wordt onder alle inwoners van 16 jaar en ouder gehouden. Doel is te kijken hoe het gesteld is met de belangstelling voor woningbouw in dit deel van de gemeente, op de korte en op de langere termijn.
Dit doen wij omdat er op dit moment (bijna) geen mogelijkheden meer zijn om in de huidige kernen te kunnen bouwen en de gemeente voor de periode vanaf 2020 een nieuw woningbouwprogramma gaat vaststellen. Volgend jaar maart zijn er weer verkiezingen voor de Provinciale Staten. De Provincie Noord Holland gaat met name over het aantal te bouwen huizen en juist ook de plaats waar gebouwd mag worden.
Daarom is het van belang onze wensen vroegtijdig, ruim voor deze verkiezingen, duidelijk kenbaar te maken. Wij zullen de gegevens gebruiken in volgende gesprekken met het college en de raadsleden van Hollands Kroon.

Wij vragen u om uw medewerking en zeggen u toe dat van de gegevens een vertrouwelijk gebruik wordt gemaakt en dat u zich nergens toe verplicht. Door middel van deze enquête willen wij de behoefte aan woningbouw in onze directe omgeving in kaart brengen en daarmee inzetten op blijvende levensvatbare gemeenschappen voor onze toekomst! Wij rekenen op uw medewerking.
De gegevens worden anoniem verwerkt. Graag invullen vanaf 16 jaar. Indien van toepassing graag door zowel ouder(s) als thuiswonende kinderen. 30 november 2018 sluit deze enquête.

Wat is uw naam en adres? niet verplicht
Your answer
Wat is uw leeftijd? *
Your answer
Wat is uw huishoudensamenstelling? *
Wat is uw huidige woonsituatie? *
In wat voor type woning woont u nu?
Heeft u op dit moment of in de komende 10 jaar de wens om te verhuizen naar een nieuwe en/of andere woning? *
Wat is de reden dat u wilt verhuizen? (Meerdere opties mogelijk.)
Naar welke locatie zou u willen verhuizen? (Meerdere opties mogelijk.)
Heeft u interesse in een koop- of huurwoning? (Meerdere opties mogelijk.)
In geval van een huurwoning, tot welke huurprijs per maand kunt u huren? (Meerdere opties mogelijk.)
In het geval van een koopwoning, tot welke prijsklasse kunt u kopen? (Meerdere opties mogelijk.)
Naar welk soort woning gaat uw voorkeur uit? (Meerdere opties mogelijk.)
Naar welk bouwtype gaat uw voorkeur uit? (Meerdere opties mogelijk.)
Heeft u nog opmerkingen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of henkgroenewoud.nl. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms