Szent Mihály Plébánia Hittantábor - Bogártelke
Kedves szülők!
A hittantáborra a helyek beteltek. Továbbra is jelentkezhetnek a gyerekek, de sajnos, várólistára tudjuk írni őket. Amennyiben valaki visszamondja, jelezzük. Megértésüket köszönjük!

A Szent Mihály Plébánia hittantáborra, Bogártelkén 2019. június 16-20-a között kerül sor.
Jelentkezési határidő: május 24-e.

Az indulás június 16-án, vasárnap a 11:30-as szentmisével kezdődően lesz. Tehát találkozunk 11,30-kor a templomban és a szentmise után szülőkkel és gyerekekkel kimegyünk a vonatállomásra, és onnan indulunk tovább Bogártelkére vonattal.
A tábor zárásaként 20-án, csütörtökön részt veszünk az Úrnapi körmeneten a Szent Mihály Templomban.

A tábor költségeihez való hozzájárulás: 130 RON

Amire feltétlenül szükség lesz (a táborba való érkezéskor kell leadni):

Háziorvosi igazolás a táborban való részvételhez

A beleegyező nyilatkozat nyomtatott és szülő által aláírt változata (ezt a szülői értekezleten kiosztjuk)


Ezen kívül jó ha van nálatok: hálózsák, (akinek kell) kispárna, izolír, tisztálkodási eszközök, túracipő, cserecipő, papucs, esőkabát valamint réteges öltözet.
A kirándulásokhoz tegyetek be egy fejfedőt is, nehogy a nap épp rajtunk mutassa meg erejét. Továbbá szintén a kirándulásokhoz szükség lesz egy kisebb hátizsákra is.
Az útra kellene egy kis üveg, amibe vizet lehet tenni, illetve egy kis szendvics is, ha netán megéheznétek. Ha van rendszeresen szedett gyógyszeretek, akkor annak is szorítsatok egy kis helyet, illetve egy kullancsirtó/riasztó spraynek is.

A táborban mindenkinek biztosítunk napi egy meleg ebédet, azonban arra kérünk, tegyetek be táskátokba egy kis harapnivalót – olyasmit, amit reggelinél, vagy vacsoránál be lehet tenni a közösbe. Néhány példa, ami a tavaly kelendő volt: Száraz szalámi, müzli, zakuszka, lekvár, pástétom, sajt, margarin, zöldség, gyümölcs, kakaó, tea (stb.). Idén nem biztos, hogy lesz lehetőségünk tejet vásárolni a faluból, ezért arra kérünk tegyetek be, olyan dobozos tejet, ami hűtő nélkül is eláll (pl. UHT-s tej). Az idén is lesz tábortűz, és szalonna-sütés. Erre a célra is lehet egy kis szalonnát és hagymát tuszkolni még a csomagba. Ami az ételeket illeti, mivel első nap már közösbe tesszük, arra kérünk, pakoljátok külön tasakba, hogy könnyű legyen szétválasztani a ruháktól.
A csomagolással kapcsolatban van egy kissé mókás, de nagyon fontos kérésünk; jó lenne, ha a szülők a gyerekekkel együtt csomagolnának be, hogy a gyerek is lássa mi és hol van a táskájában. Ezt külön köszönjük!

Akinek van hangszere, azt is hozhatja, örömmel vesszük 

Telefonokat lehet hozni, ha ez biztonságérzetet ad, de alapvetően minket is lehet hívni, és a mi telefonunkról beszélni a gyerekkel. A tábor időtartama alatt a telefonhasználat egyébként korlátolt lesz. Általában este szokott lehetőség lenne egy fél órát-órát telefonálni.

A facebookon létrehozunk egy csoportot, ahol -a szülők engedélyével- minden nap képes beszámolót küldünk a gyerekekről.
Örömteli készülődést és mosolygós napokat kívánunk!

Elérhetőségünk (részletesebb tájékoztatást itt lehet kérni):
hittan@szmk.ro

A gyermek neve *
Your answer
A gyermek neme *
Lakcím *
Your answer
Születésének ideje *
MM
/
DD
/
YYYY
A póló mérete *
A szülő neve *
Your answer
Szülő telefonszáma *
Your answer
Email cím *
Your answer
Tudomásul vettem, hogy a táborba hozni kell: orvosi igazolást, és a szülői beleegyezést *
Betegség vagy rendszeresen szedett gyógyszer, allergia, egyéb, fontos közlendő a gyermekről: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service