Jelentkezés Zita és Árpi "Hazatérésére"

Itt tudsz jelentkezni, ha szeretnél velünk kerékpározni, vagy velünk lenni az utunk utolsó három, magyarországi napjain, vagy azok valamelyikén szeptember 3. és 6. között. Pontos részletek az időpontokról és a helyszínekről a térképen itt:

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=smdbzhqphvmutpln

A táv pénteken 97km, szombaton 108km, vasárnap 58km - Kérjük ezt tartsd figyelemben!
Kényelmes tempóban fogunk haladni, de nem lesz autós kíséret, tehát ha biciklizni is jössz, készülj fel rá! Természetesen nem muszáj kerékpárral jönnöd, csak az esti bográcsozásoknál is szeretettel látunk, még akkor is, ha helikopterrel érkezel! :)

Egy-egy estére is tudsz jelentkezni, ez esetben a többi este szállását csak hagyd üresen.

A túrán mindenki a saját felelősségére vesz rész, kérjük tartsátok be a KRESZ-t és vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!

Amennyiben ezen napok egyik estéjére sem szeretnél egyazon helyen lakni, ahol mi, és ételt sem szeretnél rendelni, hanem csak "majd beugrok egy-két órára / elkísérlek benneteket pár kilométeren", akkor nem szükséges az alábbi kérdőívet kitöltened, amely csupán arra szolgál, hogy felmérjük, hány szobát/sátorhelyet/jurtát kell lefoglalnunk és hány kiló krumplit kell vennünk a bográcsba. Viszont a nevedet és az e-mail címedet ez esetben is érdemes megadnod, mert ha valami változás vagy pontosítás van az útitervben, akkor azt így ki fogjuk küldeni neked.

  This is a required question
  This is a required question

  Első este - szeptember 3. csütörtök - Sopron

  Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor, 9406 Sopron, Brennbergi út, http://soprontabor.hu/ kb. 5km-re Soprontól Brenngergbánya felé. Amennyiben nem lesz ekkor országos tűzgyújtási tilalom, akkor nagyszerű lenne, ha bevennénk a tábor egyik tűzrakóhelyét, és főznénk egy nagy adag paprikás krumplis vagy gulyást levest. Ehhez keresünk önkéntes főzőmestereket, megfelelő méretű bográccsal, fakanállal, stb. A beszerzésben és a költségek tányéronkénti behajtásában tudunk majd segíteni.
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Második este, szeptember 4. péntek - Pápa

  Weöres Sándor Általános Iskola (Pápa, Teleki u. 2.) tornaterme, fürdési lehetőség biztosított, szállás saját matracon, saját hálózsákkal, étkező (de nem konyha!) használattal. Ezen az estén majd kiszabadulunk Pápa város valamelyik éttermébe, ahová, ha nagyon sokan leszünk, azért majd odaszólunk, hogy X-en érkezünk éhes bringások, készüljenek ránk.
  This is a required question

  Harmadik este, szeptember 5. szombat - Vértesboglár

  Vérteslovas "több, mint szállás", Vértesboglár, Kossuth u. 69. - http://www.verteslovas.hu/ - Itt volt a lagzink is, ezért nagyon szeretjük ezt a helyet! :)
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question