Taller "ALIMENTACIÓ MACROBIÒTICA MEDICINAL" - 16 abril 2016, dissabte / Taller "ALIMENTACIÓN MACROBIÓTICA MEDICINAL" - 16 abril 2016, sábado
En castellano a continuación...,


Coneixerem les propietats medicinals dels aliments segons la seva energia tèrmica, electromagnètica, contractiva Yang, expansiva Yin, els seus nutrients, els processos digestius, els sabors i els anti-nutrients.


Imparteix: Loli Curto

Loli Curto té una trajectòria professional que suma més de 30 anys de treball intens, estudi i investigació constant de la dietètica, el naturisme i, en general, de la medicina natural i tots els temes que deriven de la filosofia oriental.

Va estudiar Feng-Shui a Kiental (Suïssa) titulant-se pel Kushi Institut of Switzerland. Igualment va estudiar a Londres amb William Spear, autor del best-seller Feng-Shui Made Easy i també amb el belga Rick Vermüyten.

En 1986 acaba el tercer curs en el Kushi Institut de Kiental, a Suïssa, completant així a nivell oficial els estudis i la pràctica de l’especialització en macrobiòtica, o el que és el mateix, en l’ordre de l’Univers.

Després d’estudiar durant molts anys la macrobiòtica, Loli Curto descobreix que és el mateix que la acupuntura, amb alguns conceptes lleugerament modificats, però utilitzant com mètode els aliments per a intentar constantment balancejar i equilibrar el nostre cos, la nostra ment i el nostre esperit. La idea de solucionar els problemes de salut només amb els aliments li resulta més agradable que la utilització de les agulles i decideix especialitzar-se en aquest sistema.

Durant els 20 anys que treballa diàriament en la consulta, Loli Curto investiga les reaccions que provoca en tot l’ésser humà l’impacte dels aliments i aprèn a moure i compensar l’energia del cos amb certs aliments molt específics, i també amb la particular forma de preparar-los.

És autora dels llibres següents, dels quals s'han venut milers d'exemplars:

- Disfruta de la Macrobiótica. La dieta equilibrada (4ª Edición).- Editorial: Océano Ámbar, 2012

- Feng Shui, la salud y el bienestar de tu casa .- Editorial: Océano Ámbar, 2006

PROGRAMA:

- Introducció a la Filosofia Oriental, Medicina, Diagnòstic, Yin/Yang, 5 Elements, els 12 Teoremes, els 7 Principis, La Cuina.
- Conèixer les propietats Medicinals del Aliments
- Aprendre a seleccionar els aliments segons les nostres necessitats i objectius, excessos, deficiències, símptomes, constitució, condició, estació, activitat, sexe, edat...
- Saber processar els aliments de la forma mes eficient per contrarestar símptomes, tendències, excessos i carències.
- Conservar els nutrients, fins i tot generar-ne de nous a partir de barreges encertades, les seves incompatibilitats, els anti-nutrients (tòxics naturals), incrementar la capacitat digestiva i la nostra energia .
- Tot amb el propòsit de millorar, potenciar i incrementar la nostre Salut, en tots els camps: físic, mental, emocional i espiritual.


Horari: 16:00 a 20:00 h aprox.

Lloc: Ecocentre Pàmies - Dolça Revolució - Balaguer (Lleida)

Com arribar al Ecocentre Pàmies: http://goo.gl/LU35In

- - Col·laboració taller: 20 €

-- Les col·laboracions per assistència es realitzaran a l’arribada al taller.

* En cas d’anul·lació de la inscripció, et demanem que ens ho comuniquis el més aviat possible.

- NOTES IMPORTANTS: El taller té les places limitades a l'aforament de la sala
Es recomana que els participants portin roba còmoda, bloc i bolígraf per a prendre notes.
------------------------------------------------

Recomanacions fora de programa:

10:00 Visita comentada als vivers de “Dolça Revolució”, a Pàmies Vitae.

11:00 Consultori grupal obert sobre malalties personals i el seu tractament amb teràpies alternatives i naturals. Coordinadors: Aleix Pàmies i/o Pau Pàmies

12:00 Xerrada d'en Josep Pàmies sobre salut, prevenció i vida sana.

--------------------
TALLER: "ALIMENTACIÓN MACROBIÓTICA MEDICINAL" - 16 de abril 2016 - sábado

Conoceremos las propiedades medicinales de los alimentos según su energía térmica, electromagnética, contractiva Yang, expansiva Yin, sus nutrientes, los procesos digestivos, los sabores y los anti-nutrientes.

Imparte: Loli Curto

Loli Curto tiene una trayectoria profesional que suma más de 30 años de trabajo intenso, estudio e investigación constante de la dietética, el naturismo y, en general, de la medicina natural y todos los temas que derivan de la filosofía oriental.

Estudió Feng-Shui en Kiental (Suiza) titulándose por Kushi Institute of Switzerland. Igualmente estudió en Londres con William Spear, autor del bestseller Feng-Shui Made Easy y también con el belga Rick Vermüyten.

En 1986 termina el tercer curso en el Kushi Instituto de Kiental, en Suiza, completando así a nivel oficial los estudios y la práctica de la especialización en macrobiótica, o lo que es lo mismo, en el orden del Universo.

Después de estudiar durante muchos años la macrobiótica, Loli Curto descubre que es lo mismo que la acupuntura, con algunos conceptos ligeramente modificados, pero utilizando como método los alimentos para intentar constantemente balancear y equilibrar nuestro cuerpo, nuestra mente y nuestro espíritu. La idea de solucionar los problemas de salud sólo con los alimentos le resulta más agradable que la utilización de las agujas y decide especializarse en este sistema.

Durante los 20 años que trabaja diariamente en la consulta, Loli Curto investiga las reacciones que provoca en todo el ser humano el impacto de los alimentos y aprende a mover y compensar la energía del cuerpo con ciertos alimentos muy específicos y también con la particular forma de prepararlos.

Es autora de los siguientes libros, de los que se han vendido miles de ejemplares:

- Disfruta de la Macrobiótica. La dieta equilibrada (4ª Edición) .- Editorial: Océano Ámbar, 2012

- Feng Shui, la salud y el bienestar de ti casa .- Editorial: Océano Ámbar, 2006


PROGRAMA:
- Introducción a la Filosofía Oriental, Medicina, Diagnóstico, Yin / Yang, 5 Elementos, los 12 Teoremas, los 7 Principios, La Cocina.
- Conocer las propiedades Medicinales del Alimentos
- Aprender a seleccionar los alimentos según nuestras necesidades y objetivos, excesos, deficiencias, síntomas, constitución, condición, estación, actividad, sexo, edad ...
- Saber procesar los alimentos de la forma mas eficiente para contrarrestar síntomas, tendencias, excesos y carencias.
- Conservar los nutrientes, incluso generar otros nuevos a partir de mezclas acertadas, sus incompatibilidades, los anti-nutrientes (tóxicos naturales), incrementar la capacidad digestiva y nuestra energía.
- Todo con el propósito de mejorar, potenciar e incrementar nuestra Salud, en todos los campos: físico, mental, emocional y espiritual.

Horario: 16:00 a 20:00 h aprox.

Lugar: Ecocentro Pàmies - Dulce Revolución - Balaguer (Lleida)

Como llegar al Ecocentro Pàmies: http://goo.gl/LU35In

- - Colaboración taller: 20 €

 - Las colaboraciones para asistencia se realizarán en la llegada al taller.

* En caso de anulación de la inscripción, te rogamos que nos lo comuniques lo antes posible.

- NOTAS IMPORTANTES: El taller tiene las plazas limitadas al aforo de la sala
Se recomienda que los participantes lleven ropa cómoda, bloque y bolígrafo para tomar notas.
------------------------------------------------

Recomendaciones fuera de programa:

10:00 Visita comentada a los viveros de Dulce Revolución, en Pàmies Vitae.

11:00 Consultorio grupal abierto sobre enfermedades personales y su tratamiento con terapias alternativas y naturales. Coordinadores: Aleix Pàmies y/o Pau Pàmies

12:00 Charla de Josep Pàmies sobre salud, prevención y vida sana.

Nom / Nombre *
Your answer
Cognoms / Apellidos *
Your answer
Correo-e *
Your answer
Telèfon de contacte / Teléfono de contacto *
Your answer
Taller "ALIMENTACIÓ MACROBIÒTICA MEDICINAL / ALIMENTACIÓN MACROBIÓTICA MEDICINAL" - 16.04.2016 / *
Required
Comentaris / Comentarios
Your answer
ALIMENTACIÓ MACROBIÒTICA / ALIMENTACIÓN MACROBIÓTICA
Loli Curto
LOLI CURTO
LLIBRE / LIBRO
Loli Curto Macrobiotica
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms