MATURITEIT & AANTREKKELIJKHEID VOOR OVERDRACHT OF OVERNAME
Deze vragenlijst helpt jou identificeren hoe matuur je bedrijf is. Hoe hoger de graad van maturiteit, hoe aantrekkelijker je bedrijf is voor de volgende generatie om het familiebedrijf verder te zetten of hoe meer kans je maakt een hogere verkoopprijs voor je bedrijf te krijgen. De mate van professionaliteit bepaalt hoe stevig de fundamenten zijn waar de volgende generatie van eigenaars kan op bouwen.

Deze vragenlijst is ontworpen met familiebedrijven in het achterhoofd, maar ook niet-familiale KMO's kunnen de aantrekkelijkheid en professionaliteit van hun bedrijf meten aan de hand van deze vragenlijst. Is er een vraag waarin 'familie' voorkomt, vervang dit dan in jou geval door 'zakenpartner(s)' en/of zaakvoerder(s).

Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer een half uur in beslag.

Een kopie van de ingevulde resultaten wordt doorgestuurd naar het e-mail adres dat je hebt opgegeven. C.G. TOTEM stuurt vervolgens zo snel mogelijk een gepersonaliseerd rapport door met een indicatie op welke punten je sterk scoort en welke opportuniteiten er zijn voor verdere optimalisatie.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of C.G. TOTEM. Report Abuse - Terms of Service