"Βήμα στην Αντιπροσωπεία ΤΕΕ-ΤΚΜ"
Ως μέλος του  Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ), με την παρούσα φόρμα μπορείτε να υποβάλετε οποιοδήποτε θέμα προς τα εκλεγμένα μέλη της αντιπροσωπείας ("Α") του ΤΕΕ/ΤΚΜ. Σε οτιδήποτε καταχωρείται στην παρούσα φόρμα, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών στοιχείων σας, έχουν πρόσβαση ΟΛΑ τα μέλη της "Α". Τα στοιχεία επικοινωνίας που καταχωρείτε ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε μέλος της "Α" για να ζητήσει επιπλέον πληροφορίες.

Η καταχώρηση λαμβάνεται υπόψη ΜΟΝΟ εφόσον καταχωρηθεί έγκυρος ΑΜ ΤΕΕ που αντιστοιχεί στο μέλος ΤΕΕ του οποίου τα προσωπικά στοιχεία περιλαμβάνονται στην καταχώρηση. Σε διαφορετική περίπτωση η καταχώρηση ΔΕ θα ληφθεί υπόψη και θα διαγραφεί.

Το προεδρείο της "Α" ΤΕΕ/ΤΚΜ δε θα διαβιβάσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους και η ίδια δέσμευση ισχύει για τα μέλη της "Α". Στο τέλος κάθε έτους θα διαγράφονται τα προσωπικά δεδομένα ονοματεπώνυμο, αρ. μητρώου ΤΕΕ και στοιχεία επικοινωνίας και θα τηρούνται τα υπόλοιπα για στατιστική χρήση.

Σημειώνουμε ότι το θέμα που υποβάλλετε ΔΕΝ θα απαντηθεί προσωπικά,. ΟΛΑ τα μέλη της "Α" ΤΕΕ/ΤΚΜ έχουν πρόσβαση για να το αναγνώσουν και και θα προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια κρίνουν αυτά απαραίτητη κατά την κρίση τους.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Βήμα στην "Α" ΤΕΕ/ΤΚΜ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ *
ΑΜ ΤΕΕ *
Email address
Τηλέφωνο
ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ *
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ *
ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ *
ΥΠΟΒΟΛΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "Α" *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy