Full d'Inscripció Curs Territorial A - FCVB
Curs àrbitre Territorial A Temporada 2018-19
Dades personals
Cognom 1 *
Your answer
Cognom 2 *
Your answer
Nom *
Your answer
NIF o passaport *
Your answer
D. Naixement *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Correu@ *
Your answer
Pagament
La cumplimentació d'aquest formulari no és suficient per completar el procés d'inscripció al curs, és necessari remetre el comprovant de pagament. Aquest s'ha d'enviar per correu electrònic a ctarj@fcvolei.cat.

També es podrà sol.licitar l'abonament del curs mitjançant arbitratges, però no s'obtindrà cap qualificació fons que el curs estigui abonat.

L'inscripció al curs és de 210,00€
Número de compte
Els pagaments es faran al compte de la FCVB:
Bankinter ES76 – 0128 – 0505 – 2105 – 0000 - 1475
Nota
En aplicació de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran recollides i tractades de manera manual i/o automatitzada per la Federació Catalana de Voleibol i incorporades al fitxer corresponent registrat a l'AEPD per al manteniment de la relació establerta, la persona titular de les dades o tutor/a legal en el cas de menors, autoritza la utilització d'imatges personals per a la seva difusió. Les dades només seran cedides conforme a la legislació esportiva vigent i no seran cedides sense el vostre consentiment per a finalitats diferents. Podeu exercir el vostre dret, rectificació, cancel·lació i oposició a l'adreça carrer Jonqueras, 16, 5è, 08003 Barcelona, o a la direcció de correu secretarigeneral@fcvolei.cat acreditant la titularitat conforme a dret.
Informació del Curs
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy