Nuorten kyvyt ja ääni esiin -juhla 15.3.2019
Nuorten kyvyt ja ääni esiin -juhla nostaa 14. kerran esille keskisuomalaisten nuorten aktiivisuutta ja nuorten taustalla toimivia aikuisia. Juhlassa palkitaan kuntien nimeämät Nuoret Tsempparit ja Aikuiset Tsemppaajat sekä ehdotusten perusteella vuoden 2018 Erityistsemppaajat, Nuorisovaltuusto sekä Nuorisoteko. Juhlava tilaisuus järjestetään perjantaina 15.3.2019 Jyväskylässä!

Vastuullinen järjestäjä on Nuorten Suomi ry (vuoden 2019 alusta Nuorten Suomi ry). Tilaisuutta tukee Länsi-ja Sisä- Suomen Aluehallintovirasto ja Keski-Suomen liitto.

Kunta
*
Required
Yhteyshenkilön nimi:
Yhteyshenkilöltä kysytään tarvittaessa lisätietoja palkittavista ja annetaan yhteyshenkilöksi mediatiedotteen yhteydessä.
Yhteyshenkilön nimi: *
Your answer
Tehtävä / rooli kunnassa
Your answer
Sähköpostiosoite: *
Your answer
Puhelin: *
Your answer
Kunnan edustaja palkintojen jaossa
Kunnan edustaja on mukana palkitsemassa esimerkiksi ojentamalla kukan tms. Tarkempi ohjeistus lähetetään kun juhlan rakenne selviää. Mikäli kunnan edustajaa ei ilmoiteta, olemme yhteydessä vkon 7-8 aikana yllä ilmoitettuun yhteyshenkilöön
Kunnan edustajan nimi:
Your answer
Tehtävä / rooli kunnassa:
Your answer
Sähköposti:
Kutsu ja ohjeet palkintojen jakajille lähetetään sähköpostitse
Your answer
Nuori Tsemppari, palkittava nuori tai nuorten ryhmä
Nuori Tsemppari, eli 14-19 –vuotias, aktiivinen nuori TAI 14-19 –vuotiaista koostuva nuorten ryhmä, joka esim. osallistuu yhteiskunnalliseen toimintaan, ohjaa positiivisella otteella lasten tai nuorten harrastusryhmää, kannustaa omalla esimerkillään yritteliäisyyteen, edistää nuorten asioita omassa elinpiirissään tai kannustaa ja opastaa muita nuoria toimimaan.
Palkittavan Tsempparin nimi / Tsemppariryhmän nimi
Your answer
Palkittavan/palkittavien ikä:
Your answer
Postiosoite (myös postinro ja postitoimipaikka):
Osoite, johon juhlakutsut voidaan lähettää (jos ryhmä, ryhmän yhteyshenkilön osoite)
Your answer
Lyhyt perustelut (n. 400 merkkiä), joka esillä juhlassa:
Your answer
Aikuinen Tsemppaaja, palkittava henkilö tai taho
Aikuinen Tsemppaaja, eli aikuinen TAI aikuisista koostuva taho, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden omaehtoiseen toimintaan, kannustaa nuoria yritteliäisyyteen sekä suhtautuu nuoriin ja heidän ideoihinsa avoimesti. Tsemppaaja ei tee asioita nuorten puolesta, vaan luottaa nuoriin antaen vastuuta, kuitenkin tarvittaessa auttaen ja tukien.
Palkittavan Tsemppaajan henkilön tai tahon nimi:
Your answer
Postiosoite (myös postinro ja postitoimipaikka):
Osoite, johon palkitsemiskutsu voidaan lähettää (jos taho, tahon yhteyshenkilön osoite)
Your answer
Lyhyt perustelut (n. 400 merkkiä), joka esillä juhlassa:
Your answer
Nuorisoteko
Ehdotus perusteluineen vuoden 2018 Nuorisoteoksi
Vuoden 2018 Nuorisoteko valitaan ja palkitaan ehdotusten perusteella, valinnan tekee Nuorten Suomen hallitus yhteistyössä Keskisuomalaisen ja Keski-Suomen liiton edustajien kanssa. Nuorisoteko voi olla toimintamalli, tapahtuma tai mikä tahansa toiminto, joka on vienyt nuorten osallisuutta, aktiivisuutta ja omaa tekemistä eteenpäin jossakin päin Keski-Suomea. Nuorisotekoa perusteluineen voi ehdottaa kuka tahansa 15.2. mennessä. Ehdotusten ilmoittamisesta avataan myöhemmin oma lomake, mutta tähän alle voi halutessa kirjata ehdotuksen/ehdotukset. (HUOM! Lisää myös yhteystiedot)
Your answer
Lisätietoja, kysymyksiä ja toiveita järjestäjälle:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service