Inschrijfformulier Iedereen Advocaat voor het Klimaat Dendermonde
Ja, ik neem graag deel aan de actie van 14 maart in Dendermonde

Hallo,

Wij zijn de lokale trekkers van de actie 'ALLEMAAL ADVOCAAT VOOR HET KLIMAAT' in Dendermonde. Ons doel is 100 personen te verzamelen op de Grote Markt.

Bedankt om je alvast in te schrijven via dit formulier.

Deze actie wordt covid-proof georganiseerd. We vragen jullie om:
- je vooraf in te schrijven als je deelneemt. Dit is verplicht, en is nodig om opvolging te kunnen doen van eventuele covid-risico's. We vragen om op voorhand in te schrijven dmv dit formulier.
- enkel in te schrijven als je ook effectief zal komen naar de actie. We willen het maximuum aantal toelatingen volledig benutten, dat spreekt voor zich! Als je je inschrijft en je komt niet dan blijft er tijdens de actie een lege plek achter en dat is jammer.
- je postbus in de gaten te houden. Je zal in de week voor de actie van ons per post een brief met stickers ontvangen (volgens het aantal deelnemers dat je opgaf). Neem deze stickers zeker mee naar de actie!
- bij aankomst op de actie de sticker zichtbaar op de borst te dragen. Zo is duidelijk dat je bij de actie hoort en ingeschreven bent. Mensen die zonder sticker komen zullen we helaas moeten weigeren en wegsturen. Dat is jammer, maar alleen zo kunnen we het maximale deelnemersaantal aanhouden die onze actie vergund en covid-proof maakt!
- bij aankomst direct plaats te nemen op één van de krijtmarkeringen die op de grond zullen aangebracht zijn. Je houdt zo vanzelf de nodige afstand. Eén persoon per stip, ook mensen in je bubbel nemen elke een aparte stip in.
- je na de actie je direct naar huis te begeven, niet blijven hangen aub.

BELANGRIJK:
- Het dragen van een mondmasker is verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar
- Draag een zwarte trui of jas, met een witte zelfgemaakte advocatenbef. (witte zakdoek, stuk stof, keukenrol, A4tje... super simpel om te vouwen!)
- Breng geen eten of drinken mee
- Ga naar het event onmiddellijk naar huis, blijf niet napraten.
- Houd afstand

Voor meer info, kijk op onze Facebook https://www.facebook.com/klimaatactiedendermonde of mail info@klimaatactiedendermonde.be

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Jouw naam *
Jouw e-mail adres *
Je telefoonnummer
Met hoeveel mensen kom je (inclusief jezelf en kinderen -12j) *
Wij zullen je in de week voor de actie één of meerdere sticker(s) doorsturen die je moet dragen tijdens de actie. Naar welk adres kunnen we die sturen?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy