FELIZ CUMPLEAÑOS (Scape Room)
AVÍS IMPORTANT: A causa de les mesures per la Covid-19, comptem amb un espai temporal reduït. Tenim poques places, així que esperem que puguis gaudir de l'Scape Room però heu de saber que assignarem els grups segons l'ordre d'inscripció i la franja horària seleccionada.

En aquesta tercera fase de la 15a Edició del Vente Pa'Ká, viurem la magnífica experiència de Feliz Cumpleños. Un Scape Room únic a la seva espècie i el més important, no es repetirà mai.

Si vols viure l'experiència amb nosaltres, no t'ho pensis gaire, reuneix de 4 o 6 persones de 15 a 35 anys (Comptant amb tu) i realitzeu la inscripció!

Els horaris dels quals disposem es troben entre divendres i dissabte de 19h a 23h. Per poder realitzar la previsió i organització dels grups, et demanem que tinguis clar quin és el teu període de disponibilitat. Si el teu grup té disponibilitat a les dues franges horàries, ens facilitarà molt l'organització.
Les dades personals s'utilitzaran únicament per la realització d'aquesta activitat.

El dret a la pròpia imatge és un dret reconegut en l’article 18.1 de la Constitució i regulat en la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge, així com en l'aplicació de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, de 13 de desembre. Durant l’esdeveniment, es realitzaran fotografies i filmacions. La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal, donant el consentiment per a la seva difusió. Només s'utilitzaran imatges per les comunicacions del projecte Vente Pa'Ka i la Fundació Marianao.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognom (Persona de contacte) *
Telèfon *
Email *
Localitat *
Edat *
Quin día t'agradaría venir? *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fundació Marianao. Report Abuse