Tarviketilaus/tiedustelu www.LiikkuvaLaatikko.fi Huomio! Hinnat yms voivat olla vanhentuneita. Tuoreet hinnat löytyvät nettikaupastamme: https://liikkuvalaatikko.fi/kauppa/ Tämän listan tuotteita voi kuitenkin kysyä, ja kaikkia niitä ei löydy nettikaupan puolelta. Kiitos.
Tällä lomakkeella tilata tuotteitamme. Tilauksen tehtyäsi lähetämme sähköpostilla laskun, jonka maksettuasi lähetämme tuotteet lähipostiisi tai Smartpost-automaattiin. Käyttämättömillä/myyntikuntoisilla tuotteilla on kahden viikon palautusoikeus, mutta tarvittaessa meillä on oikeus veloittaa toimituskulut. Lomakkeen loppupuolelta löytyy myös kommenttikenttä, jonka kautta voit tehdä vapaamuotoisen tiedustelun tuotteistamme. Pyrimme vastaamaan parin päivän sisällä. Jos et saa meiltä viikkoon sähköpostia tai sinulla on muuta kysyttävää, ota meihin yhteyttä puhelimitse 050-5459599 tai sähköpostilla pauli@liikkuvalaatikko.fi Kiitos!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Lukot ja ketjut, ABUS/Viro
Iso tavarafillari on helpoin lukita kiinteään kohteeseen riittävän pitkällä ketjulla. 6,8, 9 tai 10 kertoo ketjulenkin paksuuden milleissä. 85-170 kertoo ketjun pituuden senteissä. Mukana kuljetettavaksi ketjuksi sopii esimerkiksi 8KS100, joka on "kevyehkö", ja riittävän pitkä yleiskäyttöön. Tätä pidemmät ketjut helpottavat pöyrän lukitusta paksumpaan tolppaan, tai hankalan malliseen pyörätelineeseen tai muuhun kohteeseen. Pyörän pitkäaikaiseen ulkosäilytykseen tai kadunvarsisäilytykseen 10 mm paksuiset ketjut ovat varma valinta. KS ketjut sisältävät vain ketjun, jos toisin ei mainita. Näiden kanssa suosittelemme hankkimaan paikallisesta lukkoliikkeestä laadukkaan Abloyn lukon 8 tai 10 mm paksuisella sangalla. 8 mm ketjuun sopiva lukko on Abloy PL330 ja 10mm ketjuun PL341 tai PL340. Näistä suosittelemme jälkimmäistä, sillä sen lukkorunko on kestävämpi, paremmin viimeistelty ja sen reunat ovat viistetyt.  Jos säilytät pyörää talvella sateessa ja pakkasessa, voit valita sääsuojatun SWP-lukkomallin. Lukot voit pyytää sarjoitettuna kotiavaimelle, joka tekee käytön helpoksi.  Hinnat alkaen 49€. Saatavilla esimerkiksi www.lukitusapu.fi –liikkeestä. Muut kuin KS mallit sisältävät  myös lukon. Seinäankkuri on seinään pulteilla kiinnitettävä ankkuripiste, johon voit kiinnittää pyörän lukitusketjulla.
Pyörälaukut taakse (Clarijs) ja etutelineelle sopivat laukut ja laatikot
Varastoimme Clarijksen laukkuja, peitteitä ja kuomuja melko paljon eri väreissä. XL ja L koossa pyrimme pitämään aina varastossa punaisen, mustan ja omenanvihreät värit. Usein löytyy myös yhdistelmä, jossa laukun runko on kermanvalkoinen ja kansi esimerkiksi ruskea, punainen, vihreä tai musta. Löydät todennäköisesti haluamasi perusvärit suoraan varastosta. Kuitenkin, koko valikoima kattaa tuhansia eri väriyhdistelmiä jolloin juuri tiettyjen väriyhdistelmien toimitus saattaa olla hidasta. Kirjoita kuitenkin väritoive alempaan kenttään, ja tarjoamme mahdollisimman sopivaa varaston valikoimasta. Väritietoja täältä: http://liikkuvalaatikko.fi/workcycles/   Lisätietoja täältä: http://www.clarijs-fietstassen.nl/ (Laukun koko/Tarakan koko)
Laatikkopyörien kuomut ja peitteet
Clarijksen valmistamia, kestävät vettä ja pakkasta. Materiaalit samoja, kuin mitä käytetään rekkojen pressuissa. Värejä koskevat samat asiat kuin laukkuja (kts. yltä)
Väritoiveet laukulle, kuomuille tai peitteille
Määrittele pääväri, tai erikseen kansi, kyljet ja päädyt. Sama koskee shopperien värejä, tai sitten ehdotan laukun mukaan sopivia värejä..
Lastenistuimet, pehmusteet yms
Mini=Etuistuin, 9kk-3v. tai 9-15 kg. Sopii myös tavarafillarin penkille antamaan lisätukea pienelle lapselle. Maxi+=Takaistuin 9kk-6v tai max 25 kg lapselle. ATB-kiinnityksellä, eli runkokiinnitys. Fr8/Gr8 uudemmissa telineissä on "pikakiinnike" maxia varten. Etuistuimet yleensä kiinnittyvät perinteiseen stemmiin (ohjainkannake), mutta toisinaan löytyy myös aheadset-tyyppistä kiinnikettä maastopyöriin/hybrideihin. Meiltä löytyy yleensä myös muita istuimia ja tarvikkeita, kysy. Mini- ja Maxi-istuimet ovat käyttövalmiita sellaisenaan, mutta Junior-istuimissa pyörään tulee asentaa erilliset pinnasuojat. Jalkatapit kuuluvat mukaan, Bobiken, Qibbelin ja Yeppin Juniorimalleihin.  
Seisontatuet
Tukeva kaksihaarainen seisontatuki tekee lastenistuimen käyttämisestä monin verroin helpompaa, hauskempaa ja turvallisempaa. Jumbo-jalan leveys on avattuna noin 35 cm, maksimikuorma 55 kg.
Lasten potku- ja polkupyörät
Laadukkaat pyörät junioreille. Frogin pyörissä mallinumero kertoo pyöräilijän jalan sisämitan minimin. Tuon mitan mukaan voi valita oikean pyöräkoon. Värejä on yleensä Lila, Punainen, Oranssi ja Valkoinen erivärisillä pilkuilla. Laita kommenttikenttään väritoive, kiitos. Lisätietoja valmistajan sivuilta. www.earlyrider.com ja www.frogbikes.com
Runkokiinnitteiset etutelineet ja ROK straps kiinnityshihnat sekä tarakkakuminauhat
Runkokiinnitteinen teline ei muuta pyörän ajotuntumaa yhtä paljon kuin ohjaustankokiinnitteinen teline tai kori. ROK Strap kiinnityshihnat ovat parhaat kuormansidontahihnat etu- ja takatelineelle, Y-Traileriin tai tavarafillariin. Sopivimmat koot yleensä etutelineelle 16mm, takatelineelle 12/16mm, Y-traileriin tai tavarafillariin 25mm Pakkaus sisältää aina kaksi hihnaa. www.rokstraps.com. Esim Cargobiken tarakasta löytyviin hahloihin sopii hyvin tupla- ja triplahihnat.
Tavarankuljetukseen sopivat peräkärryt
Carry Freedomin Y-Frame trailer (Y-kärry) on voittanut useita testejä. Yksinkertainen, monikäyttöinen, laadukas. Meiltä löytyy myös lukuisia lisäosia kärryyn, joilla sen saa muokattua halutuksi. Pidemmät vetoaisat esimerkiksi kajakkien, kanoottien, suksien tai puutavaran kuljettamiseen. Leveämpi akseli leveitä kuormia varten tai tuomaan lisätukevuutta. Kysy lisää!
Y-kärry, pieni. Tätä mallia enää muutama jäljellä! Loput tarjouksessa kunnes loppuvat! Vanhat ja uudet lisätarvikkeet sopivat pääosin hyvin ristiin.
y-kärry uusi malli 2.1
Y-frame trailer -pyöräkärryn lisävarusteet
Rydesafe heijastintarrat
Näkyvyyttä hämärään. Tarra-arkin (Large) koko noin 22,5 x 15 cm, kuuskulmioarkissa 66 tarraa, ja lajitelma-arkissa 34 tarraa. Nyt uutena koot Small ja Jumbo, mallit lajitelmia, kirjoita väritoive lopun tekstikenttään. Small-koko menee kivasti vaikka synttäri/joulu/tms-kirjeen kylkiäisenä. www.rydesafe.com
Kuraläpät
Kuraläppä kiinnitetään lokarin jatkeeksi. Edessä se pitää kengät ja lahkeet puhtaampina, takana estää selkään roiskumista ja pitää peräkärryn puhtaampana sekä tuo iloa takana pyöräileville. Vähentää pyörän huollon tarvetta koska pitää moottorin/tavarapyörän ohjainlaakerin yms osat puhtaampana ja kuivempina. Suosittelen käyttämään! "Pikakiinnitteiset" vaativat tuekseen lokarin kiinnitystangot (kuva alla), joiden tulisi melko lähellä lokarin alareunaa. Fahrerin pitkä XL-läppä riittää pituuden puolesta lyhyempiinkin lokareihin.
Nasta/kitkarenkaat tavarafillareihin
20" sopii esimerkiksi Kr8/Cargobike/Cargotrike etupyöräksi, ja 26" sopii esimerkiksi Kr8/Cargobike/Cargotrike takapyöräksi. Sekä tietysti Fr8/Gr8:iin eteen ja taakse. Sama sisäkumi käy kesät talvet, muista vaihtaessa tarkistaa myös vannenauhan kunto.
Kommentteja, kysymyksiä, tarkennuksia, palautetta?
Vain lyhyet viestit. Laita pidemmistä sähköpostia, kiitos.
Nimi *
Puhelinnumero *
Postin/Smartpostin saapumisilmoituksia varten
Sähköposti *
Laskua, tarjousta tai tarkennuksia varten
Toimitustapa *
Huom! Kaikkein isoimpien tuotteiden kohdalla toimituskulut saattavat olla isompia, mutta ilmoitamme tästä erikseen, jos tarpeen. Tällainen tuote on esim iso Y-kärry+Looong vetoaisa (1,5m paketti).  
Smartpost toimitusosoite
Katso lähimmän automaatin sijainti ja nimi täältä: http://www.posti.fi/smartpost/
Toimitusosoite 2 (Kannattaa antaa, vaikka olisit valinnut Smartpostin. Jos paketti ei mahdu Smartpostiin, niin käytämme tätä)
Kotiosoite/yrityksen osoite, jonka perusteella paketti toimitetaan lähimpään postin noutopisteeseen. Jos haluat paketin suoraan kotiovelle tms, niin ilmoita siitä erikseen.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy