INSCRIPCIÓ 8a Jornada UPC Alumni

Aquest és un formulari d'inscripció a la 8a Jornada UPC Alumni que tindrà lloc el proper dijous 4 de juliol a les 19h a la Facultat de Nàutica de Barcelona.
Pla de Palau, 18
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Email
Your answer
*
Protecció de dades
Responsable del tractament: Universitat Politècnica de Catalunya, UPC Alumni, 934016312 – Info.alumni@upc.edu
Dades de contacte del delegat de protecció de dades: Universitat Politècnica de Catalunya, Plaça Eusebi Güell, 6, Edifici Vèrtex, 08034 Barcelona.
Finalitat del tractament
F09.0 Gestió dels serveis UPC ALUMNI. https://rat.upc.edu/ca/registre-de-tractaments-de-dades-personals/F09.0
Jornada UPC Alumni
Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Destinataris
Nacionals: Amb el consentiment dels interessats, a les empreses o institucions interessades en els diferents aspectes relacionats amb les carreres professionals dels titulats i titulades de la UPC; a altres membres de la xarxa ALUMNI UPC; Entitats Bancàries.
Internacionals: Amb el consentiment de l'interessat, a empreses o institucions que gestionen la borsa de treball.
Drets de les persones: Sol·licitar l'accés, la rectificació o supressió, la limitació del tractament. Oposar-se al tractament. Portabilitat de les dades. https://www.upc.edu/normatives/ca/proteccio-de-dades/normativa-europea-de-proteccio-de-dades/drets.
Termini de conservació: Mentre sigui necessari per a qualsevol dels propòsits que es descriuen a la nostra política de conservació. Més informació aquí: https://www.upc.edu/normatives/ca/proteccio-de-dades/normativa-europea-de-proteccio-de-dades/politica-de-conservacio-de-les-dades-de-caracter-personal
Reclamació: Si no ha estat satisfet l'exercici dels vostres drets, podeu presentar una reclamació davant l'APDCAT: apdcat.gencat.cat
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service