Prenos veščin: Marko Peljhan
Marko Peljhan je konceptualni umetnik, raziskovalec in redni profesor na kalifornijski univerzi UC Santa Barbara. Deluje na meji med umetnostjo, tehnologijami in znanostjo in njegovo delo je bilo v zadnjih 27 letih predstavljeno v številnih muzejih in razstavah ter nagrajeno na številnih bienalih in festivalih.

Na tokratnem dogodku se bomo zato posvetili vprašanju, kakšne razvojne in tudi poslovne priložnosti lahko odpira umetniško udejstvovanje in kako lahko umetniško razmišljanje prispeva k razvoju inovacij in nepričakovani rabi tehnologij.

Predavanje bo potekalo v četrtek, 17. decembra 2020 ob 19. uri na spletu, individualna svetovanja pa v ponedeljek, 21. decembra 2020. Za prijavo na predavanje sli svetovanje izpolnite spodnji obrazec:
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime in priimek *
Telefonska številka *
Organizacija
V sklopu dogodka Prenos veščin: Marko Peljhan, ki bo potekal 17. in 21. decembra 2020, se prijavljam na sledeče dogodke: *
Required
Prijava na individualno svetovanje
V primeru prijave na individualno svetovanje, vam pošljemo elektronsko sporočilo, v katerem boste prejeli točen termin, določen za vaše svetovanje. Na voljo so štirje termini po 30 minut, prijave sprejemamo do zapolnitve mest.
GDPR
*Posredovane informacije bomo zaupno in v skladu z zakonodajo EU, ki ureja področje varovanja osebnih in zaupnih podatkov, obravnavali sodelavci Centra za kreativnost in jih bomo uporabili samo za primere obveščanja o prijavljenih dogodkih.

Če želite biti obveščeni o ostalih dogodkih Centra za kreativnost in drugih novicah spremljajte spletno stran www.czk.si ali se naročite na novičnik CzK - http://eepurl.com/dEF5ub 
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy