Αίτηση Συμμετοχής για τις δραστηριότητές μας!
Ακολουθώντας τις διατάξεις του υπουργείου, η Dragon’s Nest φροντίζει για την ασφάλεια και την υγεία των μικρών μας φίλων και των οικογενειών τους. Όλες οι δραστηριότητές μας είναι σχεδιασμένες ώστε να απασχολούν πολύ μικρές ομάδες παιδιών, το πολύ μέχρι 5 συμμετέχοντες. Όλοι οι χώροι μας απολυμαίνονται προσεκτικά και αερίζονται μετά από κάθε δραστηριότητα, και περιορίζεται η επαφή των παιδιών που απασχολούνται σε παράλληλες δραστηριότητες. Τέλος, ενώ δεν απαγορεύεται η παραμονή των γονέων στο χώρο, δεν συνίσταται, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός στην αίθουσα αναμονής.
Όπως προβλέπει η νομοθεσία, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους, μικρούς και μεγάλους μάγους, με την δυνατότητα προσωρινού διαλείμματος σε απομονωμένη αίθουσα, σε περίπτωση που το παιδί χρειάζεται χώρο και χρόνο να αναπνεύσει.
Από εσάς θα χρειαστούμε να έχετε προμηθεύσει τα παιδιά με τις ατομικές τους μάσκες, τις οποίες θα φορούν πριν εισέλθουν στο χώρο και δεν θα αφαιρούν παρά μόνο σε περίπτωση ανάγκης και υπό ασφαλείς για όλους προϋποθέσεις. Επίσης, είναι σημαντικό τα παιδιά να μη φέρνουν μαζί τους παιχνίδια ή άλλα μη απαραίτητα αντικείμενα, καθώς θα παρέχουμε εμείς ό,τι χρειάζεται για τις δραστηριότητες, εκτός αν υπάρχει ατομικός εξοπλισμός για συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως οι καλλιτεχνικές.
Τέλος, είναι πολύ σημαντικό σε περίπτωση που το παιδί σας παρουσιάζει συμπτώματα (πυρετό, βήχα, στεγνό λαιμό, ή κάποιο άλλο σύμπτωμα) να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα και να αποφύγετε να το φέρετε στο χώρο, για τη δική του ασφάλεια και για την ασφάλεια των υπολοίπων,, ώστε να μην αναμεταδίδεται ο ιός μεταξύ των κλειστών ομάδων. Απευθυνθείτε στον θεράποντα ιατρό σας, ο οποίος θα αξιολογήσει την κατάσταση και την αναγκαιότητα ή όχι μοριακού διαγνωστικού τεστ.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ονοματεπώνυμο Γονέα *
Ονοματεπώνυμο παιδιού *
Ημερομηνία Γέννησης Παιδιού *
MM
/
DD
/
YYYY
Σε ποιά τάξη πηγαίνει το παιδί σας; *
Τηλέφωνο *
Email
Επιπλεόν πληροφορίες
Αν θέλετε να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για το παιδί σας επικοινωνήστε μαζί μας στο info@dragonsnest.gr ή στο 698 626 6270.
Επιλογή Δραστηριότητας *
Τα εργαστήρια με τη σήμανση " * " είναι αυτοτελή και ολοκληρώνονται τη μέρα που πραγματοποιούνται.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy