BSc Témalaboratórium jelentkezés, 2016. ősz
Hallgatói jelentkezés a BSc Témalaboratórium (BMEVIMIAL00) tárgyára. Az alábbi űrlap kitöltésével segít nekünk, hogy mindenki a megfelelő konzulens irányítása mellett érdekes témalabor témával foglalkozhasson.
A honlapunkon megjelenő témaleírások (https://www.mit.bme.hu/oktatas/targyak/vimial00) csak tájékoztató jellegűek, a konkrét feladatokat az alábbi előzetes jelentkezés alapján mindenkivel egyénileg egyeztetjük a félév későbbi fázisában.
FONTOS: A jelentkezési űrlap kitöltése mindenképpen szükséges a tárgy megkezdéséhez! Kérjük megfontoltan töltse ki, mert beküldés után az űrlap nem módosítható.
Név *
Kitöltő hallgató neve.
Your answer
E-mail cím *
Kitöltő hallgató rendszeresen olvasott e-mail címe.
Your answer
NEPTUN kód *
Kitöltő hallgató NEPTUN kódja. Az esetleges névegyezések és a NEPTUN adminisztráció miatt szükséges.
Your answer
Preferenciája alapján mely kutatócsoport témái érdeklik inkább? *
A preferenciától függetlenül mindkét kutatócsoport témáiból legalább 3-3-at meg kell jelölni a következőkben, de az itt megadott választ figyelembe vesszük majd a beosztás során.
Milyen fő témakörök érdeklik a Hibatűrő Rendszerek Kutatócsoport kínálatából? *
Kérjük jelöljön meg HÁROM olyan témakört (többet is megjelölhet), amelyek közel állnak a szakmai érdeklődéséhez! A témakörökről és az oda tartozó tipikus feladatokról bővebben is olvashat az alábbi oldalakon: https://inf.mit.bme.hu/edu/individual/taskgroups
Required
Milyen fő témakörök érdeklik az Intelligens Rendszerek Kutatócsoport kínálatából? *
Kérjük jelöljön meg HÁROM olyan témakört (többet is megjelölhet), amelyek közel állnak a szakmai érdeklődéséhez! A témakörökről és az oda tartozó tipikus feladatokról bővebben is olvashat az alábbi oldalakon: https://www.mit.bme.hu/oktatas/targyak/vimial00/az-intelligens-rendszerek-kutatocsoport-temalabor-kiirasai
Required
Milyen típusú Témalabor feladatot szeretne? *
Milyen programozási nyelveket ismer?
Egy rövid, felsorolásszerű listát várunk (pl. Java, C, C++, Scala, Ruby).
Your answer
Saját témaötlet
Ha van saját témája, amellyel szívesen foglalkozna, írja le ide röviden.
Your answer
TDK lehetőség *
Érdekli-e a TDK (Tudományos Diákköri Konferencia) részvételi lehetőség? A TDK konferenciára egy komolyabb, tudományos szempontból is érdekes feladat megoldásával lehet jelentkezni. A sikeres részvételhez sok befektetett munka szükséges, ugyanakkor számos előnnyel jár a későbbiekben. A Témalabor jó lehetőség egy TDK szereplés előkészítésére.
Egyéb megjegyzések
Ha van bármi további megjegyzése, kérdése, írja be ide.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy