Helsinki Letterheads 2021 Newsletter
Helsinki Letteheads Newsletter will be sent to your e-mail only when we have something important to tell you about the Meet. It is the best way to have the latest news regarding the meeting. We will also announce in Facebook and Instagram and in www.helsinkiletterheads2021.com when it is published. If you haven't received it right after the announcement, please check your trash and mark the newsletter as an important message, that should move it to your primary messages.

The newsletter will be published by Arctic Pinheads ry. which is the organizer of Helsinki Letterheads. Your personal information will not be distributed to the third parties.

Helsinki Letterheads Newsletter julkaistaan sekä englanniksi että suomeksi. Se lähetetään ainoastaan silloin kun meillä on tärkeää kerrottavaa tapahtumasta. Ilmoitamme uutiskirjeen postituksesta Facebook- ja Instafeedissämme, sekä tietysti webbisivullamme www.helsinkiletterheads2021.com jos tuntuu siltä että kirjettä ei ole tullut, tarkasta roskapostikansiosi ja jos löydät kirjeen sieltä, merkkaa viesti tärkeäksi, sen jälkeen sen pitäisi jatkossa tulla suoraan viesteihisi.

Uutiskirjeen julkaisija on Arctic Pinheads ry, Helsinki Letterheads-tapahtuman järjestäjä. Tietojasi ei tulla jakamaan kolmansille osapuolille.
Family name - sukunimi *
First name - etunimi *
Nationality - Kansallisuus
Your e-mail address - sähköpostiosoitteesi *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy