Biovrt - Javni poziv za besplatna vrtlarska predavanja 2018.
Udruga Biovrt – u skladu s prirodom kreće s organizacijom seta proljetnih predavanja 2018.

Posjetiti ćemo nekoliko mjesta/gradova u Hrvatskoj i održati besplatna predavanja na temu "Vrtlarenje u skladu s prirodom”. Na predavanju ćete saznati kako (i zašto) uzgajati vlastitu zdravu hranu bez primjene pesticida i mineralnih gnojiva. Predavačica Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge Biovrt, otkriti će vam prirodne metode povećanja plodnosti tla, kako kreirati vrt koji je otporniji na bolesti, nametnike i na klimatske promjene te kako u njemu uzgojiti obilje zdrave hrane.

Otvaramo poziv organizatorima predavanja (udruge, knjižnice, institucije i sl) za mjesta/gradove u kojima ćemo održati predavanja.

Ukoliko želite ugostiti naše predavanje, evo nekoliko uputa za prijavu: - Predavanja će se održavati tijekom mjeseca veljače i ožujka 2018.
- Ovaj poziv otvoren je za područje cijele Republike Hrvatske
- Predavanje treba biti organizirano na javnom mjestu i otvoreno za javnost (sudjelovanje javnosti na predavanju mora biti besplatno).
- Organizator se obvezuje organizirati prostor, obavijestiti medije i javnost o održavanju predavanja, osigurava laptop i projektor za održavanje predavanja.
- Predavanje traje sat vremena (1 h) nakon čega je moguće organizirati razmjenu sjemena. Predavačica može donijeti višak sjemena iz biovrta, ovisno o sezonskom višku.
- Udruga Biovrt osigurava poklon za sve sudionike predavanja – 1 vrećicu sjemenja “Rajčice mix” po osobi.
- Predavanje je besplatno, pokrivaju se jedino troškovi puta predavačici (da li ih plaća organizator ili se skupljaju u vidu donacija od sudionika odluka je organizatora).
Dolazak u udaljenije dijelove RH razmatramo ukoliko se prijavi više zainteresiranih s nekog područja, pa to onda spajamo u malu turneju. U tom slučaju organizatori dijele trošak puta predavačice (npr. prošle godine imali smo i "morsku turneju" gdje smo spojili dolazak u Split, Gospić, Ploče i Opuzen u 3 dana).

Zainteresirani?
Prijave se zaprimaju od 22.1-5.2.2018.

www.biovrt.com
Ime i prezime *
Organizator predavanja - organizacija/institucija u čije se ime prijavljujete *
Mjesto/grad u kojem bi organizirali predavanja *
Kontakt e-mail *
Kontakt broj mobitela *
Napišite nam zbog čega bi i za koga željeli organizirati ovo predavanje *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy