Formular de înscriere "Lady Today, Business Lady Tomorrow - 7th edition"
Dacă e primăvară, e cu eveniment!

Echipa Business Ladies Club pune la punct o nouă ediție a evenimentului Lady Today, Business Lady Tomorrow – 7th edition.

Pentru că primăvara bate la ușă, ne dorim în fiecare an să sărbătorim așa cum se cuvine luna femeii. Cum altfel decât printr-un eveniment dedicat special vouă, unde vom asculta şi învăţa din experienţele celor mai de succes oameni ai business-ului?

Cu următoarea premisă: “când îți stabilești ce vrei să obții de la viața ta, îți vei croi tu drumul și nu împrejurările” te așteptăm cu nerăbdare la eveniment!

Aşadar, ne vedem în data de #30_Martie la The Office, Cluj-Napoca.


* Înscrierile se pot face până în data de 28 martie 2019, ora 20:00
** Taxa de participare se achită:
• în perioada 4-8 Martie la standul BLC din cadrul FSEGA
• printr-un mesaj pe pagina noastră https://www.facebook.com/businessladiesclubcluj/
• în ziua evenimentului

Tot ce ne dorim este să conştientizaţi şi să puteţi afirma în fiecare zi cu deplină încredere, “Da, sunt femeie şi asta spune tot!”

***Următoarea mențiune privind protecția datelor este concepută pentru a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale și drepturile dvs. privind această procesare în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (“GDPR”) și legislația locală în vigoare.

Datele completate în formularul de mai jos vor fi folosite cu unicul scop de a te informa despre acțiunile comunității (evenimente, locații, articole, interviuri, membri și despre canalele media ale comunității - pagina Facebook, grupul Linkedin, canalul Youtube, despre prezentul website, ofertele partenerilor). Prin completarea datelor din formularul de mai jos (cât și imaginile realizate în cadrul evenimentului), iți exprimi acordul pentru păstrarea acestora în baza de contacte ale Comunității Business Ladies Club. Poți oricând cere ca datele tale sau imaginile să fie scoase/șterse din baza de date a comunității prin mail la adresa: businessladiesclub@gmail.com.

Nume și prenume *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Adresa de e-mail *
Your answer
Ocupația *
Your answer
Facultate/Specializare/An *
Your answer
Ce așteptări aveți de la acest eveniment? *
Your answer
Sugestii
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service