Garantia Juvenil
Què és?
La Garantia Juvenil és una iniciativa Europea de lluita contra l'atur juvenil per garantir que tots els joves, tant si estan inscrits en els serveis públics d'ocupació com si no, menors de 25 anys, 30 en cas de persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33 per cent, en el moment de sol·licitar la inscripció al Sistema Nacional de la Garantia Juvenil, o tenir més de 25 anys i menys de 30 quan, en el moment de sol·licitar la inscripció al fitxer nacional de la Garantia Juvenil, la taxa d'atur d'aquest col·lectiu és igual o superior al 20%, segons l'Enquesta de Població Activa corresponent a l'últim trimestre de l'any. Estar inscrit al fitxer nacional de la Garantia Juvenil suposa beneficiar-se almenys d'una oferta concreta (de feina, de formació o de període de pràctiques).
Requisits
- Tenir més de 16 anys i menys de 30 anys en el moment de sol·licitar la inscripció en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

- No haver treballat en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

- No haver rebut accions educatives en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

- No haver rebut accions formatives en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.

- Presentar una declaració expressa de tenir interès en participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, adquirint un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupin en el marc de la Garantia Juvenil.

- Tenir nacionalitat espanyola o ser ciutadà de la Unió o dels Estats que formen part de l'Acord sobre l'espai Econòmic Europeu o Suïssa que es trobin a Espanya en exercici de la lliure circulació i residència. També podran inscriure-s'hi els estrangers titulars d'una autorització per a residir en territori espanyol que habiliti per a treballar.

- Estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya.
Nota legal
D’acord amb el que s’estableix a l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment perquè aquestes dades siguin incloses en un fitxer propietat del Consell Comarcal del Montsià, perquè siguin utilitzades per a inscripcions i comunicacions de jornades, cursos, seminaris, programes i/o altres activitats organitzades pel Consell Comarcal del Montsià. Si desitgeu fer ús del dret d’accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades, podeu adreçar un escrit al Consell Comarcal del Montsià - Pl. Lluís Companys, s/n, 43870 – Amposta. o a l'adreça electrònica joventut@montsia.cat.
Acceptes les condicions d'ús? *
Una iniciativa de
Col·labora
Ens pots trobar a
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service