Ilmoittautuminen Rope Skipping Helsingin syyskaudelle 2020
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Rope Skipping Helsingin syyskaudelle 2020. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin Helsingin Rudolf Steiner -koululla kello 20.15-21.15. Harjoituskausi alkaa 19.8.2020.

Toimintamaksu syyskaudelle on 95 euroa, ja jäsenmaksu vuodelle 2020 on 5 euroa. Halutessaan jäsen voi lisäksi valita Suomen Voimisteluliiton tarjoaman Jumppaturvavakuutuksen hintaan 4 euroa.

Sekä toimintamaksu, jäsenmaksu että jumppaturva maksetaan seuran tilille 30.9.2020 mennessä. Kirjoita viestikenttään oma nimesi, sekä erittely omasta summasta (esim. Mikko Mallikas, jäsenmaksu 2020 ja toimintamaksu syksy 2020.)

Nähdään treeneissä!
Ilmoittaudun rope skipping -tunneille syksyksi 2020. Ilmoittautumalla tunneille liityt samalla Rope Skipping Helsingin jäseneksi, mikäli et ole jo jäsen.
Clear selection
Ostan Jumppaturvavakuutuksen kaudelle 1.9.2020-31.8.2021. (Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturva on harrastejumppareiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, voimistelu-esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajoja. Vakuutuksen hinta vuodeksi on 4 euroa. Voit lukea lisää vakuutuksesta osoitteesta voimistelu.fi)
Clear selection
Nimi
Syntymäaika
Katuosoite
Postinumero
Kaupunki
Puhelinnumero
Sähköposti
Kuvauslupa. Kuviani saa käyttää Rope Skipping Helsingin viestinnässä.
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy