Juhlavuoden LoimuSpeksin vastaavahaku
Kymmenen vuotta täyttävä speksiproduktio hakee vastaavia toteuttamaan yhdessä juhlavuoden speksiä!

Jokaiseen osa-alueen vastaavalta vaaditaan vahvaa näkemystä ja osaamista osa-alueensa tehtävistä kokonaisuuden näkökulmasta sekä sitoutumista produktioon ja yhteistyöhön. Vastaavat toimivat tiiviissä yhteistyössä ohjaajan ja vastaavan tuottajan kanssa. Vastaavat myös johtavat osa-alueensa tiimiä. Järjestämme alkuvuodesta casting-tilaisuuden, jossa haemme niin esiintyjiä kuin jäseniä eri vastaavien työryhmiin.

Hae rohkeasti mukaan – LoimuSpeksi on riemukasta opiskelijateatteria ja yhdessä tekemistä, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamista, tutustumaan muihin ihmisiin ja saat ainutkertaisen kokemuksen suuresta opiskelijaproduktiosta. Haluamme tukea ja kannustaa niin Lapin yliopistossa kuin Lapin ammattikorkeakoulussa opiskelevia tulemaan rohkeasti mukaan yhteiseen produktioon. Juhlavuoden LoimuSpeksin esityskausi tulee sijoittumaan maalis-huhtikuun tietämille ja työryhmien toiminta käynnistyy alkuvuodesta. Tarkemmat kuvaukset tällä hetkellä haettavista tehtävistä löydät osoitteesta https://www.loimuspeksi.fi/vastaavahaku-2022/

Kerrothan hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut yhdistämään eri tehtäviä tai olet kiinnostunut useammasta kuin hakemuksessa ensisijaisesti valitsemastasi tehtävästä.

Vastaavahaku päättyy sunnuntaina 28.11.2021 klo 23.59. Vastaava tuottaja tekee valinnat yhdessä ohjaajan kanssa hakemusten pohjalta. Riippuen tehtäväkohtaisista hakemusten määrästä voimme tarvittaessa pyytää lisätietoja. Olemme yhteydessä valintoihin liittyen kaikkiin hakijoihin hakuajan päättymisen jälkeisellä viikolla hakulomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Varmistathan siis hakemusta lähettäessä, että sähköpostiosoite on ilmoitettu oikein.

Jos heräsi kysymyksiä, niin ota yhteyttä!
Thomas Suni, vastaava tuottaja, tuotanto@loimuspeksi.fi, +358442021414
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Sähköposti *
Etu- ja sukunimesi *
Suostun antamaan yhteystietoni LoimuSpeksin tuotannon käyttöön vastaavahakua varten. Tietoni poistetaan haun päätyttyä ja kun valinnat on tehty. *
Mitä tehtävää haet? *
Valitse se tehtävä, johon ensisijaisesti haet. Kerrothan hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut yhdistämään eri tehtäviä.
Hakemus *
Kerro esimerkiksi, miksi haet juuri kyseistä tehtävää, minkälaista aiempaa kokemusta sinulla on tehtäväalueeseen liittyen ja miksi olisit hyvä valinta vastaavaksi. Pyri keskittymään hakemuksessa hakemasi tehtävän kannalta olennaisiin asioihin. Kerro hakemuksessasi mahdollisesti myös, jos olet kiinnostunut yhdistämään eri tehtäviä tai olet kiinnostunut useammasta kuin hakemuksessa ensisijaisesti valitsemastasi tehtävästä.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy