Grundkurs i Kundaliniyoga
Grundkursen är för dig som är nyfiken på och vill lära dig mer om kundaliniyoga och meditation. Vi går igenom grunderna och du får prova olika tekniker. Vi gör yogapass och meditationer så att du får en egen upplevelse av vad yoga är.

Denna kurs ger dig alla grunder för att kunna utöva kundaliniyoga. Den passar utmärkt för dig som har haft ett uppehåll och vill komma igång igen, eller för dig som är helt ny för yoga. Du kan gå grundkursen så många gånger du vill.

Alla kan göra yoga! Oavsett om du är vig, stel, atlet eller soffsoftis kan du ta del av kundaliniyogans tekniker och de positiva effekterna. Yogan är individuell och du börjar precis där du befinner dig – gör yogan i din takt, lyssnar till just dina behov, begränsningar och möjligheter.

Här får du möjlighet att mjukt komma igång med att stärka och balansera din kropp, långt bortom dömande och prestation. Ge dig själv förutsättningar att må bra och utvecklas på alla plan genom yoga.

DATUM & TIDER
Fem tisdagar kl 17.30 - 19.00.

Nästa tillfälle att gå kursen är 28 augusti - 25 september

PRIS
600 kr eller 5 klipp på 10-kortet
Du som har träningskort hos mig går gratis, men boka in dig här om du planerar att gå kursen.

Om du vill köpa tiokort eller träningskort så fyll i "annat" nedan och ange vad du vill köpa samt fakturaadress. Aktuella priser hittar du här: https://ylvapavval.com/priser/

BOKNING
Boka din plats på förhand här.

Viktigt att veta:
Anmälan är bindande. Vid avbokning senare än 7 dagar innan kursstart debiteras hela kurskostnaden. Återbetalning senare än så görs endast med giltigt läkarintyg.

Om kursen av någon anledning skulle bli inställd återbetalas hela kursavgiften.

Faktura för kursen skickas via e-post innan kursstart (avsändare iZettle).

INNEHÅLL
Varje pass ger möjligheten att fokusera på olika delar av kundaliniyogan. Vi kommer gå igenom asanas (positioner), mantran, mudras, fokuspunkter, meditationsteknik och pranayam (andningsteknik). Du får även börja bekanta dig med yogisk filosofi, de tio kropparna, chakrasystemet och numerologi.

Grundkurserna planeras utifrån deltagare och vi kommer göra olika kriyor och meditationer på de två kurserna. Väljer du att gå båda grundkurserna kommer det vara två skiljda kurser du går, och inte en repetition av det du redan gjort. Det gemensamma är att vi går igenom grunderna i kundaliniyogan på båda kurserna.

PRAKTISK INFORMATION
Kursen startar med minimum 6 deltagare, maximalt 16. Det kommer erbjudas möjlighet för drop-in i mån av plats om kursen inte blir fullsatt.

Yogamattor och filtar finns i studion. Det enda du behöver ha med dig är sköna kläder och ett öppet sinne.
Ta chansen att känna vad yogan kan tillföra dig! Välkommen med din bokning.

Hör av dig om du har några frågor.
/Ylva

hej@ylvapavval.com
https://jokkmokkyoga.com

Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Födelsedatum
MM
/
DD
/
YYYY
Betalning *
Fakturaadress (postadress)
Your answer
Är det något du vill att yogaläraren ska veta om innan kursstart? Skriv det här. (Graviditet, tidigare skador eller annat)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Jåhkåmåhke Yoga. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms