Påmelding familietur Ukraina 2019
Torsdag 2. juli til torsdag 9. juli 2019 arrangerer vi ny familietur til Ukraina. Turene i 2018 og 19 var en flott opplevelse for de som var med. I løpet av uken i Ukraina får en med seg opplevelser som vil prege både barn og voksne i lang tid fremover.

Vi starter påmeldingen til neste års tur nå. På grunn av logistikk ++ i Ukraina så er det et begrenset antall plasser på turen. De som blir med må påberegne noen felles treffpunkt på forhånd som er mer eller mindre obligatoriske.

Det blir en overnatting i Krakow, samt 6 overnattinger i Ukraina. Overnattingene i Ukraina er på leirstedet som Frøyland Orstad har bygget opp sammen med KPK Ukraina. Leirstedet ligger idyllisk til ca 15 min fra Uzhorrod. Program for turen blir å arrangere leir for barn og unge, samt være med på diverse besøk i ukrainske hjem, romalandsbyer og sykehus/barnehjem/aldershjem.

Pris pr person er ca 5500,-. Dette dekker transport, overnatting i Krakow og alt av kost og losji i Ukraina. Mat i Krakow og mat på vei til/fra Ukraina er ikke inkludert.

Dersom du har spørsmål så er du velkommen til å ta kontakt med Morgan på tlf 48997108.

PÅMELDINGSFRIST ER 10. OKT.
Email address *
Vi ønsker å bli med til Ukraina (skriv ned navnet på alle du melder på) *
Your answer
Vi blir da totalt (oppgi antall personer) *
Required
Allergier mm som trengs å ta hensyn til
Your answer
Evt
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service