Afterwork Art & Drinks la Itinerarii de reCunoaștere
Afterwork Art & Drinks cu Adina Ștefănescu
--> Miercuri, 25.09.2019
--> ora 18.00 - 19.30
--> Muzeul de Transport Public ,,Corneliu Miklosi”

Itinerarii de reCunoaștere / Ways of Knowing este un program de mediere pentru întreaga comunitate construit să ne facă pe fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, istorie, statut, interese și nevoi, să includem arta contemporană, evenimentele, spațiile și instituțiile de cultură în viața noastră de fiecare zi.

În întâlnirea "Afterwork Art & Drinks", Adina Ștefănescu îi așteaptă pe profesioniștii din companii, dar nu numai, pentru a-i conduce înspre lucrările artiștilor Michael Beutler și Bella Rune, și ne promite o după-amiază cu artă în jurul unui pahar de vin. Adina va încerca să facă lin, coerent și consistent, trecerea semantică între două lumi aparent ireconciliabile: corporația și boemia.

Cei doi artiști aleși sunt reprezentativi pentru acest demers, căci fiecare în felul său reînvie arta tradițională într-un spirit și prin metode contemporane - sunt niște meșteri organizați și riguroși, dar amandoi au mintea înălțată mult spre ludic, inovație și noutate indrazneață, uneori chiar vizionară.

Pentru a participa la această întâlnire, avem rugămintea să completați formularul de mai jos.
Rezervarea în prealabil este obligatorie, locurile fiind limitate.
În cazul în care nu mai puteți ajunge la întâlnire, vă rugăm să ne anunțați din timp (telefon 0743.831.673 sau pe e-mail asociatia.contrasens@gmail.com), pentru ca alți doritori să poată participa.

--------------
Ways of Knowing / Itinerarii de reCunoaștere - Programul de mediere culturală din Bienala ART ENCOUNTERS 2019
20 Septembrie – 27 Octombrie 2019 - un proiect al Asociației Culturale Contrasens în colaborare cu Fundația Art Encounters

---------------
Programul complet poate fi consultat pe: http://www.accontrasens.ro/portfolio/itinerarii-de-recunoastere/
Nume și Prenume *
Email *
Telefon *
Aveți însoțitor? *
Numele persoanei care vă va însoți (dacă nu se aplică această opțiune, vă rugăm specificați "Nu este cazul.")
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of none. Report Abuse