Boldog gyerek - boldog szülő program / Gyermektámogató Tanfolyam Pedagógusoknak ONLINE 2021. január 9 - 10.
Optimalizáld az erőforrásaidat! A kulcs a kezedben van! Alakíts ki nyertes - nyertes helyzeteket mentorálási eszköztárunk segítségével!

A tanfolyam programja:
Mentorálási készségfejlesztés
Mentorálási technikák alapjai
Pszichológiai alapismeretek
Önismereti fókuszú gyakorlatok

A tanfolyam önismereti fókuszú, saját élményen, tapasztalati tanuláson alapul.
Segít összekapcsolni a már meglévő ismereteket és tapasztalatokat az életvezetési mentorálás alap technikáival és ezen technikák felhasználásával siker főkuszú diák-pedagógus-szülő kapcsolatot alakít ki.

A tanfolyam díja: 45.000 Ft
Early bird kedvezménnyel: 42.000 Ft (a tanfolyam díját legkésőbb 2020.12.19-ig be kell hozzá fizetni!)
"Bekacsintó" Facebook csoport tagjainak 40.000 Ft
KMT Akadémia tagoknak: 38.000 Ft
Regisztrációs díj: 12.700 Ft, amit a képzésen való részvétel esetén a képzés díjából 100%-ban jóváírunk!

Helyszín: Budapest, 1132 Kresz Géza utca 29. MOST ONLINE
Időpont: 2020. január 9-10.
Napi időbeosztás: 9:00-17:00 (16 óra)
Neked való ez a tanfolyam, ha szívesen tanulsz játékosan, a saját élményeiden keresztül, közben önmagadat is jobban megismerve!
Nem neked való ez a tanfolyam, ha elméleti tudásra vágysz és nem szeretnéd a saját élettapasztalataid feldogozásán keresztül fejleszteni mentor készségeidet!
Email address *
Adatvédelmi tájékoztató
Az adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod: http://www.kmtakademia.hu/adatvedelmi-iranyelvek/
Kérlek figyelmesen tanulmányoz át a tartalmát és ha elfogadható számodra az alábbi nyilatkozat kitöltésével jelezd nekünk!
Ha tartalma nem elfogadható a számodra sajnos nem tudsz részt venni a képzésünkön!
Név: *
Kitöltési útmutató
Jelen adatlap kitöltésével, valamint a regisztrációs díj átutalásával válik véglegessé jelentkezésed a képzésre!

Az elmúlt időszakban sajnos azt tapasztaltuk, hogy sokan elküldik a jelentkezésüket a képzésre, aztán anélkül, hogy lemondanák a részvételt, egyszerűen nem jönnek el a tanfolyamra. Ez nagyon kellemetlen helyzetbe hoz minket azokkal szemben akiknek a jelentkezését helyhiány miatt vissza kellett utasítanunk! Ezért arra kérünk, hogy az alábbi adatlap időre történő kitöltésével erősítsd meg részvételi szándékodat, valamint az ezt követően kiküldött elektronikus számla alapján a regisztrációs díjat (összege: 12.000,- Ft) utald el részünkre!
Ezzel nem csak a részvételedet ígéred biztosra, hanem segítesz nekünk, hogy az adminisztrációt jobban elő tudjuk készíteni a képzésre!
A regisztrációs díj összegét a képzés részvételi díjából jóváírjuk.

Aki határidőig nem tölti ki az adatlapot, illetve a regisztrációs díj nem érkezik be, annak a nevét a jelentkezők névsorából töröljük és a helyére egy, a helyhiány miatt várólistára került jelentkező kerül!
Nyilatkozom, hogy a Boldog gyerek - boldog szülő program - Gyermektámogató tanfolyam pedagógusoknak című 2021. január 9-én, Budapesten induló készség- és képességfejlesztő tanfolyamon részt kívánok venni, a részvételemnek és a képzés teljesítésének tudomásom szerint nincs akadálya! *
Required
Clear selection
Lemondási feltételek
Ha a jelentkezést követően 14 napon belül lemondod a részvételi szándékodat, akkor a regisztrációs díj teljes összegét visszafizetjük.
Ha a jelentkezést követő 14 napon túl mondod le a részvételt, akkor a regisztrációs díj nem jár vissza!
Ha mégsem tudsz eljönni a képzésre, és ezt a képzés kezdete előtt minimum 48 órával e-mailben jelzed nekünk, akkor egy éven belül átjelentkezhetsz egy másik időpontra. Ebben az esetben a választott új képzés részvételi díjából a regisztrációs díj 50%-át, azaz 6.000,- forintot írunk jóvá.
Jelentkezésnek ezen Számlázási és jelentkezési adatlap kitöltésének időpontja minősül, a 14 napos határidő ettől az időponttól számítandó.
Nyilatkozom, hogy a lemondási feltételeket elolvastam és megértettem! Jelen nyilatkozatommal vállalom, hogy ha a részvételem előre nem látott akadályba ütközik, azt haladéktalanul jelzem a bekacsinto@gmail.com címre küldött levélben! *
Required
Szerzői jogok és a tanfolyamon tanult ismeretek, képességek és készségek felhasználásának feltételei:
A Boldog gyerek - boldog szülő - Gyermektámogató tanfolyam pedagógusoknak a készségeid és képességeid fejlesztésével foglalkozik. Ez feljogosít arra, hogy a munkád során az itt szerzett tudásodat alkalmazd! A kompetenciaköröd addig terjed, amíg az alapképzettséged, tehát a tanfolyam önálló végzettséget nem ad, csak az alapképzettségedhez kötött tanfolyamnak számít!
A képzés nem jogosít fel arra, hogy a Boldog gyerek - boldog szülő - Gyermektámogató tanfolyam pedagógusoknak tanfolyamon elsajátított ismereteket oktasd!
Nyilatkozom, hogy a szerzői jogokat és a felhasználási feltételeket megismertem és magamra nézve kötelezőnek elfogadtam, azok maradéktalan betartását vállalom! *
Required
Az adatvédelmi tájékoztató tartalmát megismertem, megértettem és elfogadom! Az adatvédelmi tájékoztatót itt találod: http://www.kmtakademia.hu/adatvedelmi-iranyelvek/
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy