PRIJAVA NA WEBINAR
Webinar bo potekal preko orodja zoom. Vsa navodila boste prijavljeni udeleženci prejeli dan pred izvedbo, povezavo do webinarja pa eno uro pred izvedbo.

Webinar bo posnet in bo objavljen na spletni strani www.sens-network.com, www.lrf-pomurje.si ter na youtube kanal LRF za pomurje.

Osebne podatke, oddane ob prijavnici bomo uporabili za potrebe organizacije webinarja
(npr. da vam lahko zagotovimo dostop, da vas lahko obvestimo o videoposnetku, ki bo na voljo za poznejši ogled, da vam nudimo tehnično pomoč).
IME, PRIIMEK *
NAZIV ORGANIZACIJE *
E-NASLOV *
TELEFON
Prijavljam se na:
Če želite na webinarjih dobiti konreten odgovor na vaše vprašanje, ga lahko predhodno zastavite tukaj.
Ali želite prejemati e-novice LRF za Pomurje?
Clear selection
Pojasnila glede prejemanja e-novic
E-novice pošilja Ustanova lokalno razvojna fundacija za Pomurje, Marjanci 36, 9221 Martjanci (www.lrf-pomurje.si). Vsebujejo informacije o dejavnostih ustanove in druge informacije, pomembne za delovanje nevldnih organizacij, to je društev, zavodov in ustanov (npr. informacije o javnih razpisih, zakonodajnih spremembah, usposabljanjih). V novicah se izogibamo tržnim vsebinam, razen če presodimo, da bi lahko bile pomembne za razvoj NVO (npr. o delavnicah s kotizacijo). Novice lahko vsebujejo tudi pozive k sodelovanju v anketah, kampanjah in drugih akcijah. E-novice vam bomo pošiljali največ dva krat tedensko.

O uporabi vašega el. naslova in vaših pravicah
Z zgornjo potrditvijo bomo vaš elektronski naslov uporabili samo za pošiljanje zgoraj opisanih e-novic in ga ne bomo posredovali tretjim osebam.

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na ustrezno povezavo na dnu vsakokratnih novic ali tako, da nam pišete na novice@lrf-pomurje.si.
Več informacij o varstvu in hrambi osebnih podatkov: https://lrf-pomurje.si/informiranje/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy