Prijava za program Radno pravo u ljudskim resursima
USLOVI PRIJAVE

Program Radno pravo u ljudskim resursima je jedan od modula programa Upravljanje poslovanjem – profesionalni nivo (po međunarodnoj klasifikaciji Professional Master of Business Administration). Ukoliko se odlučite za pohađanje dodatnih modula možete steći i ovu diplomu. Pohađanje programa je opciono.

Više informacija na http://msm.edu.rs/upravljanje-poslovanjem-profesionalni-nivo/ ili direktno od rukovodioca programa Milenka Andrića na milenko.andric@msm.edu.rs.

Program Radno pravo u ljudskim resursima održava se u periodu 09 - 10. oktobar 2019. godine u Beogradu. Svi programi se održavaju sa minimum sedam polaznika, u suprotnom Mokrogorska škola menadžmenta zadržava pravo pomeranja datuma do prihvatljivog broja polaznika.

U slučaju odustanka kraćem od 8 dana pre početka programa podnosilac prijave/kompanija podnosi troškove punog iznosa kotizacije.

Podnosilac prijave daje dozvolu Mokrogorskoj školi menadžmenta da koristi foto i video snimke učesnika tokom nastave i svih aktivnosti vezanih za održavanje programa i da takav materijal može da objavi na svojim veb sajtovima, brošurama ili drugim promotivnim materijalima bez posebne naknade učesniku.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service