MOBI - prijavni obrazec za obogatitvene projekte
Kaj so Mobi obogatitveni projekti?

Obogatitveni projekti Mobi so program tehnične in tehnološke podpore lokalnim društvom, zavodom, skupnostim na širšem področju občin Domžale, Mengeš, Trzin, Vodice in Medvode. Program obogatitvenih projektov je namenjen vsem organizacijam in posameznikom, ki si želijo tehnično obogatiti svoje dejavnosti ali projekte. Mobilna delavnica Mobi razpolaga s tehničnimi znanji in z opremo, ki jo lahko prijavitelji uporabijo, da uresničijo svoje ideje. Mobi razpolaga z znanji kot so 3D modeliranje in tiskanje, lasersko rezanje in graviranje, CNC rezkanje, grafično oblikovanje, snemanje in fotografiranje, programiranje, postavljanje spletnih strani, izdelava elektronskih vezij in še z mnogimi drugimi. Dobrodošli so projektni predlogi najrazličnejših vsebin manjših obsegov. Primeri predlogov za obogatitveni projekt so izdelava čebelnjaka, oblikovanje embalaže za pekovske izdelke, izdelava avtomatskega razkuževalnika rok,  Bluetooth zvočnika, turističnih predstavitvenih tabel za lokalne zanimivosti, raznih IoT prototipov, 3D natisnjenih nosilcev in mnoge druge ideje.


Kako sodelujem?

Vaš predlog postane eden izmed obogatitvenih projektov tako, da izpolnite ta prijavni obrazec, v katerem predstavite sebe in svoj predlog. Na podlagi zahtev za izvedbo vašega predloga, ekipa Mobi presodi o ustreznost, glede na zmogljivost opreme v delavnici Mobi in znanj Mobi ekipe. Če ekipa Mobi izbere vaš predlog za izvedbo, vas povabimo na srečanje in se podrobneje pogovorimo o izvedbi projekta. Na podlagi načrta, ki ga skupaj pripravimo, vam pomagamo do uresničitve vaše ideje! Če je vaš predlog prezahteven za zmogljivosti Mobi delavnice ali kako drugače neuresničljiv, vam svetujemo in vas usmerimo na druge priložnosti za pridobitev podpore. V okviru projekta Mobi, bomo podprli vsaj 12 predlogov.

Za sodelovanje potrebujete predlog za izdelavo enostavnejših fizičnih ali digitalnih objektov, ki jih potrebujete v svoji lokalni skupnosti, ter svoj čas, ki ste ga pripravljeni nameniti temu, da se vaš predlog uresniči. Mi priskrbimo orodja, stroje, material in nadobudno ekipo, ki vas bo s svojimi tehničnimi znanji vodila do končnih izdelkov!


Veselimo se zanimvih in izzivov polnih novih sodelovanj!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Prosimo, zapišite naziv vaše organizacije! *
Prosimo, zapišite vaš ime in priimek! *
Prosimo, zapišite svoj elektronski naslov! *
Opis vašega predloga za obogatitveni projekt (max 700 znakov). *
Katera znanja, orodja, stroje, bi potrebovali v delavnici Mobi za uresničitev svojega projekta?
Podatke bomo uporabili izključno za pripravo programa obogatitvenih projektov in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
Pogoji poslovanja *
Pogoji poslovanja so objavljeni na https://404.si/pogoji-poslovanja/
Required
Pogoji zasebnosti *
Pogoji zasebnosti so objavljeni na https://404.si/politika-zasebnosti/
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Zavod 404. Report Abuse