Frågeformulär för Valpintressenter
Välkomna och vad roligt att ni är intresserade av Pudel och valpar från Crusea's Kennel! Här nedan har jag sammanställt ett frågeformulär för att samla alla de som är intresserade på ett och samma ställe för att få en bra uppsikt över potentiella hem; för att det ska bli lättare att placera rätt valp i rätt familj.

Jag gör så här att alla som är intresserade får svara på samma frågor via samma frågeformulär. På detta vis har jag koll på alla och allt på samma plats, och när vi sedan har valpar att sälja och vet hur många och hur könsfördelningen ser ut så hör jag av mig till några som sedan får komma och hälsa på. Hör av mig till Potentiella valpköpare några veckor efter födseln. Jag väljer sedan vilken familj som passar bäst till respektive valp; personligheten hos valpen ska passa med det familjen vill ha sin hund till. Jag lovar inte bort någon valp innan jag har träffat valpköparen/familj. Dvs jag kan ändra mig efter ni varit här på besök (ibland stämmer inte text med verklighet). Har ni något ni funderar över är det bara att fråga.

Jag letar efter en Fodervärd för en tikvalp. Är du intresserad av att vara fodervärd? Skriv det i frågan längre ned där det förklaras lite mer vad det innebär att vara fodervärd.

Kontakt info:
Mariel Andersson

e-mail: mariel_andersson@yahoo.se
Facebook: Crusea's eller via min privata sida.
Mobil: 0705350665
Skriv ned din kontakt information. Namn, e-post, mobilnummer *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy