Frågeformulär för Valpintressenter
Information om föräldrarna till den kullen som är planerad:

Mellanpudlar av den större typen, inga små Mellanpudlar.

Hane: Team Modicken's Ai Bei Rally (42-43cm) se14126/2018
Tik: VCH SAgCH SaCH(hopp) AGD1 & 2 AGHD 2 RLD N&F Crusea's Yippee Yvette (40 cm)
se23147/2015

Beräknad födsel runt v38.

*************************************************Välkomna och vad roligt att ni är intresserade av Pudel och valpar från Crusea's Kennel! Här nedan har jag sammanställt ett frågeformulär för att samla alla de som är intresserade på ett och samma ställe för att få en bra uppsikt över potentiella hem; för att det ska bli lättare att placera rätt valp i rätt familj.

När vi har valpar att sälja och vet hur många och hur könsfördelningen ser ut så hör jag av mig till några som sedan får komma och hälsa på. Hör av mig till Potentiella valpköpare några veckor efter födseln. Jag kommer inte kunna höra av mig till alla som visat intresse, det räcker tyvärr inte tiden till för 😔.
Jag väljer sedan vilken familj som passar bäst till respektive valp; personligheten hos valpen ska passa med det familjen vill ha sin hund till. Jag lovar inte bort någon valp innan jag har träffat valpköparen/familj. Dvs jag kan ändra mig efter ni varit här på besök (ibland stämmer inte text, telefonsamtal med verklighet).

Är du intresserad av att vara fodervärd? Skriv det i frågan längre ned där det förklaras lite mer vad det innebär att vara fodervärd.

Följ oss gärna på sociala medier för mer uppdateringar och även följa kullens första veckor i livet innan flytt.


Kontakt info:
Mariel Andersson

e-mail: mariel_andersson@yahoo.se
Facebook: Crusea's eller via min privata sida.
Mobil: 0705350665
GDPR: Dina svar kommer endast att sparas under tiden det finns valpar att köpa och kommer sedan raderas. Svaren kommer endast användas vid eventuell kontakt för potentiellt valpköp. Godkänner ni det? *
Skriv ned all din kontaktinformation. Namn, adress, e-post, mobilnummer. Viktigt att all information kommer med. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy