Naročilo za dostavo v TOREK 3.12.
Prosimo izpolnite spodnjo naročilnico.
Vse cene že vsebujejo DDV. Dostava je za širše območje mesta Koper in Izole brezplačna. Za ostale lokacije je potrebno doplačilo v višini 2 EUR oz. v primeru naročila nad 20 EUR je dostava brezplačna.
Predvideni termini dostave:
- Izola z okolico (16 30-17 30)
- Portorož, Lucija in okolica (16 30-17 30)
- Markovec, Semedela, Koper (16 30-18 30)
- Ankaran, Škofije in ostale lokacije (19-20)
Naročam
Naročam "Sestavi si sam zabojček": spodaj izberite, katere pridelke želite v zabojčku- minimalna skupna vrednost naročila je 14 EUR. Tukaj lahko izpolnite tudi tisti, ki ste zgoraj že naročili zabojček, pa si želite še dodatne zelenjave ali sadja:
Naročam-dodatna ponudba (izbirate lahko med spodnjimi eko dobrotami, ponudbo sproti dopolnjujemo)
Tukaj navedite, če bi želeli naročiti več izdelkov "dodatne ponudbe", vaše predloge, komentarje...
Your answer
Ime in priimek *
Your answer
Naslov (ulica) *
Your answer
Naslov (kraj) *
Your answer
E-naslov (za obveščanje) *
Your answer
Telefonska številka (za obveščanje) *
Your answer
Ali je možnost, da vam zabojček lahko pustimo pred vrati, če vas ni doma ob dostavi *
Način plačila ob prevzemu *
Izjava o varstvu podatkov (GDPR)
Z nakupom kupec soglaša, da sme Zadruga ekoloških proizvajalcev Istre, z.o.o., so.p., kot upravljavec zbirk osebnih podatkov pridobljene osebne podatke uporabiti in obdelovati v skladu z veljavno zakonodajo ter z namenom obveščanja o aktualni ponudbi živil. Upravljavec obdeluje tiste osebne podatke stranke, ki jih je stranka navedla pri izpolnjevanju tega obrazca.
Kot kupec sem seznanjen s tem, da imam skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) pravico, da zahtevam dostop do osebnih podatkov, zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave in da imam pravico do ugovora obdelave in pravico do prenosljivosti podatkov, da privolitev kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti ter da imam pravico pri informacijskem pooblaščencu vložiti tožbo. Podana privolitev velja do preklica. Informacije o upravljavcu ter druge informacije v zvezi z uporabo in varovanjem osebnih podatkov dobim na spletni strani www.zemljainmorje.si ali preko e-pošte info@zemljainmorje.si
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy