Inscripció als GRUPS DE REVISIÓ del Pla Estratègic de l'Esport de Barcelona 2012-2022
Revisió del Pla Estratègic de l’Esport de Barcelona 2012-2022

El Pla Estratègic de l'Esport de Barcelona (PEEB) és l'instrument que defineix l'estratègia d'actuació per aconseguir la millora de tot el sistema esportiu de la ciutat de Barcelona.

Actualment està vigent la segona edició del PEEB, la primera fou aprovada el 2003, i revisada i actualitzada a partir de 2010 amb la participació de tots els agents i actors relacionats directa o indirectament amb l’esport a Barcelona.

La Complexitat del sistema esportiu de la ciutat va fer que pel seu anàlisi es formulés un plantejament amb les múltiples interrelacions que es donen entre els diferents àmbits de la pràctica esportiva:
• Esport educatiu
• Esport, ciutat i benestar
• Esport i cohesió social
• Esport i clubs
• Projecció internacional de Barcelona
• Esport, motor econòmic

Ara, abans de la seva darrera etapa, és el moment de fer-ne una nova valoració. Amb aquesta finalitat es convida a tots els agents esportius i a totes les persones interessades en el món de l’esport de Barcelona a participar en la seva revisió, procés que permetrà actualitzar la diagnosi del sector i identificar els elements claus a considerar en la continuïtat del Pla.

El procés de revisió

Proposem fer-ho, participant en sessions de treball, agrupant ara, l’anàlisi i el debat en 4 eixos / grups de reflexió:
L’esport com a l’exercici d’un dret
L’esport en l’àmbit educatiu i associatiu: la practica organitzada i lliure
L’esport a la ciutat: equipaments i espais públics
L’esport i el seu paper en la projecció internacional de Barcelona

Introdueix les teves dades de contacte per confirmar la teva inscripció a un dels 4 GRUPS DE REVISIÓ.

Marca la casella del Grup de revisió en el que vols participar *
Required
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Entitat/empresa *
Your answer
Mail *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
*
D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu marcant la casella a l’efecte, que les vostres dades personals siguin tractades per l’empresa VESK, Projectes i Serveis S.L. amb CIF B64269897 com a “encarregada del tractament” (segons les competències / fitxer-LOPD “056-Jornades, cursos i activitats informatives”) amb la finalitat de gestionar la inscripció als “Grups de revisió del Pla Estratègic de l’Esport de Barcelona 2012-2022” (gestionar, tramitar i administrar la participació; publicar les dades a la llista d’inscripcions, així com el resultat; la fotografia o vídeo de participació; la realització d’enquestes, estadístiques i anàlisi de mercat i perfils de participants) a la tramesa d’informació regular sobre l’activitat municipal (tractament 0162)”, legitimada amb el vostre consentiment, i sempre sota les directrius del responsable del fitxer, l’Ajuntament de Barcelona. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir a les vostres dades, rectificar-les i suprimir-les, així com altres drets sobre aquestes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Per realitzar la tramitació cal que consentiu les finalitats identificades com obligatòria/es. Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002, d’11 de juliol, us indiquem que en informar el camp correu electrònic i telèfon ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per dur a terme comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.
D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu marcant la casella a l’efecte, que les vostres dades personals siguin tractades per l’Ajuntament de Barcelona-Institut Barcelona Esports (segons les competències / fitxer-LOPD “056-Jornades, cursos i activitats informatives”) amb la finalitat de gestionar la tramesa d’informació regular sobre l’activitat municipal (tractament 0162), legitimada amb el vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades en www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 de 11 de juliol, us indiquem que en informar el camp email o telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service