La universitat i la recerca, pel SÍ l'1 d'octubre
ACTE DE PRESENTACIÓ DEL MANIFEST. DIMECRES, 20 DE SETEMBRE A L'AUDITORI DEL CAMPUS CIUTADELLA DE LA UPF A LES 7 DE LA TARDA

"Nosaltres, professors, investigadors, tècnics, administratius i gestors de les universitats i els centres de recerca manifestem el nostre el suport al referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre i la voluntat de votar SÍ. La possibilitat de participar en la construcció d’un nou estat, l’estructura del qual ens permeti desenvolupar més satisfactòriament les nostres potencialitats individuals i col·lectives, ens il·lusiona. L’alternativa, si hi renunciem, és continuar subordinant les nostres vides a l'arbitrarietat d'un estat que ens és majoritàriament hostil.

Volem contribuir que l’educació i la ciència, aquesta gran força transformadora de la humanitat, siguin fonamentals en la construcció del nou país. Volem que Catalunya se situï al costat de les nacions més avançades científicament i tecnològica, les quals, amb el seu esforç, contribueixen a fer del món —de tot el món— un lloc millor per viure.

Demanem als nostres conciutadans que, per tal de construir un futur millor per a nosaltres i per als nostres fills, ignorin les amenaces d’aquells que tenen com a únic argument l’ús irracional de la força i el dia 1 d’octubre votin SÍ perquè Catalunya esdevingui una república independent."

This form was created using Google Forms. Create your own