'Ερευνα απόψεων: διαμόρφωση θεματολογίας διαδικτυακού εκπαιδευτικού προγράμματος για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τη φροντίδα του βρέφους
Η διαδικασία δεν θα διαρκέσει πάνω από 10-15 λεπτά. Η συμμετοχή είναι απολύτως ανώνυμη.

Θα θέλαμε απλά να μας βοηθήσετε να καθορίσουμε το τελικό περιεχόμενο της διαδικτυακής πλατφόρμας που ετοιμάζουμε με πλούσιες πληροφορίες για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και την φροντίδα του νεογνού.

Στο τέλος, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε μόνο κάποια γενικά κοινωνικο-δημογραφικά στοιχεία (φύλο, ηλικία, εκπαίδευση), την επαγγελματική σας ιδιότητα (στην περίπτωση επαγγελματιών υγείας) και το στάδιο της εγκυμοσύνης / ηλικία του βρέφους (στην περίπτωση εγκύων και των συντρόφων τους ).

Η μελέτη έχει λάβει έγκριση από την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής Κύπρου.
Baby Buddy Κύπρος-Ελλάδα. Στο πλευρό σας για το ταξίδι της γονεΐκότητας.
'Εγκυος; Γίνατε πρόσφατα γονείς; Για ποιά θέματα θα θέλατε περισσότερη πληροφόρηση; Γυναικολόγος, Μαία, Παιδίατρος, άλλος επαγγελματίας υγείας; Τι θεωρείτε σημαντικό να γνωρίζουν οι μέλλοντες γονείς;
Το πρώτο διεθνές ταξίδι του Baby Buddy.
Δημιουργούμε μαζί το Baby Buddy Κύπρος-Ελλάδα, μια διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα ανοικτής πρόσβασης με πλούσιο έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό για το «ταξίδι της μετάβασης στη γονεΐκότητα» από την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης μέχρι τους πρώτους 6 μήνες της ζωής του παιδιού.
Η κάθε άποψη είναι σημαντική, η άποψη του συνόλου είναι απόφαση. Συλλογική εμπειρία. Από κοινού δημιουργία!
Θα θέλαμε τη συμβουλή των ειδικών και θα θέλαμε να γνωρίζουμε τις επιθυμίες των ίδιων των γονέων, ώστε η θεματολογία του Baby Buddy να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες και προσδοκίες των εγκύων και των συντρόφων τους σε Κύπρο και Ελλάδα.
Η πλατφόρμα θα δημιουργηθεί στο πρότυπο του Baby Buddy, του οργανισμού και εταίρου στο πρόγραμμα Best Beginnings του Ηνωμένου Βασιλείου
Το πρωτότυπο Baby Buddy
https://www.bestbeginnings.org.uk/baby-buddy

• Φέρει τη σφραγίδα εμπιστοσύνης του Υπουργείου Υγείας του ΗΒ και όλων των αρμόδιων επιστημονικών φορέων, όπως Royal College of Midwifery, Royal College of Obstetricians & Gynecologists, Rοyal College of Paediatrics & Child Health, Institute of Health Visiting, και άλλων.

• Έχει ενσωματωθεί από το NHS σε πολλές δομές με στόχο τη χρήση και αξιολόγηση του ως συμπληρωματικό εργαλείο από τους επαγγελματίες υγείας στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού τους ρόλου.
Συντονιστής: Τμήμα Νοσηλευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας
Δίκτυο συνεργατών
Εταίροι:
Best Beginnings (Ηνωμένο Βασίλειο)
ΜΚΟ Birth Forward (Κύπρος)
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Ελλάδα)
Cosmoanalixis (Ελλάδα)
Evangelical University Berlin (Γερμανία)

Συνεργαζόμενοι φορείς:
Υπουργείο Υγείας της Κύπρου
Παγκύπρια Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία
Παγκύπρια Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής
Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου
Επιτροπή Μαιών του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών
Εταιρεία Ηλεκτρονικής Παρακολούθησης του Εμβρύου και Ασφαλούς Τοκετού (NGO, Ελλάδα).
Η πολιτισμική προσαρμογή του Baby Buddy έχει λάβει χρηματοδότηση από το:
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service