Ερωτηματολόγιο για τη διερεύνηση των επιπτώσεων της πανδημίας του νέου κορονοϊού Covid -19 σε εργαζόμενους σε δομές υγείας
Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε στην παρούσα επιστημονική έρευνα. Σκοπός της έρευνας είναι η εκτίμηση των επιπτώσεων που υφίστασθε από τη φροντίδα ασθενών με COVID-19 στον κοινωνικό και ψυχοσυναισθηματικό τομέα.

Η εν λόγω έρευνα εκπονείται στο πλαίσιο Πτυχιακής Εργασίας με θέμα "Η ψυχολογική και κοινωνική κατάσταση των εργαζομένων σε δομές υγείας, σε περίοδο πανδημίας", στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι εθελοντική.Είναι σημαντικό να έχετε υπόψιν σας, ότι το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, ασχολείται με την ανάλυση της παρούσας κατάστασης, συνεπώς, οι περισσότερες ερωτήσεις αναφέρονται στις εμπειρίες σας κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Όλες οι απαντήσεις σας είναι εμπιστευτικές.
Αν υπάρχουν ερωτήσεις που δεν επιθυμείτε να απαντήσετε, θα το σεβαστούμε -σ' αυτήν την περίπτωση, σας παρακαλούμε, επιλέξτε "δεν απαντώ" δίπλα στην ερώτηση-.
Παρακαλούμε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις με τη σειρά, χωρίς βιασύνη και να θυμάστε ότι αυτό που μετράει πάνω απ' όλα είναι ότι οι απαντήσεις αντικατοπτρίζουν τη δική σας προσωπική εμπειρία...

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας.


Προπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Ψυχολογίας, της Πτυχιακής Εργασίας: Ευαγγελία Πρεβέντη

Επόπτρια της Πτυχιακής Εργασίας: Βασιλική Σαπουνά
Κοινωνική Λειτουργός,
Δρ. Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης
Master στη Δημόσια Υγεία & Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας
E.ΔΙ.Π.
Τμήμα Ψυχολογίας, ΕΚΠΑ
Ενημέρωση - Συναίνεση
Για την προστασία προσωπικών δεδομένων, και βάσει του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σας ενημερώνουμε ότι:

1. Η έρευνα είναι απολύτως ανώνυμη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση των συμμετεχόντων.

2. Σε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μπορείτε να εγκαταλείψετε την συμπλήρωση χωρίς να έχει γίνει καμία απολύτως καταγραφή των στοιχείων σας.

3. Όλες οι πληροφορίες που θα συλλέγονται θα παραμείνουν αυστηρά εμπιστευτικές και ανώνυμες.

4. Η βάση δεδομένων θα είναι προστατευμένη με κωδικό πρόσβασης μη προσβάσιμη σε άτομα εκτός της ερευνητικής ομάδας.

5. Σε καμία μελλοντική δημοσίευση ή αναφορά δε θα εμφανίζονται προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων. Η στατιστική ανάλυση θα είναι κωδικοποιημένη και ανώνυμη.
Συμφωνείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν τη μελέτη; *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy