Unitárius vártemplomok nyomában - 2021.02.20-21.
Mindenkit szeretettel várunk kétnapos buszos kirándulásunkra, amelyet 2021. február 20-21. között szervezünk. Indulás szombat reggel 7 órakor a volt FLIP üzlet (buszmegálló, Mihai Viteazul (volt Széchenyi) tér 9A szám) elől. A túra célja az unitárius vártemplomok és történelmi emlékek felfedezése a következő útvonalon:

Első nap (február 20., szombat): Kolozsvár – Ádámos – Nyárádszentlászló – Nyomát – Nyárádszentmárton – Énlaka – Székelyderzs. Szállás Sepsiszentgyörgyön, a Sugás hotelben, kétágyas szobákban.

Második nap (február 21., vasárnap): Árkos – Bölön – Nagyajta – (aki igényli, annak ebéd Baróton) – Homoródkarácsonyfalva – Oklánd – Homoródszentmárton. Ezek után hazaindulás.

A buszban a helyek száma korlátozott, ezért előzetesen kell jelentkezni, legkésőbb február 12-én, pénteken 18 óráig. A jelentkezés a részvételi díj kifizetésével válik véglegessé. Fizetési határidő: február 15., hétfő 18 óra.
A részvételi díj EKE-tagoknak és 18 éven aluliaknak 225 lej, a többi résztvevő számára 250 lej, ami tartalmazza a szállítás és a szállás költségeit reggelivel együtt.
NEM tartalmazza a belépő díjakat és a templomokban ajánlott perselypénzt/adományt, továbbá a vasárnapi ebédet azoknak, akik igénylik.

FIGYELEM! A befizetett összegeket nem térítjük vissza; de ha valaki szeretné lemondani a jelentkezését, átadhatja a helyét más jelentkezőnek közös egyezség alapján.
Email address *
Vezetéknév *
Keresztnév: *
Életkor: *
EKE-tag? *
Helység: *
Lakcím: *
Telefonszám: *
Szombat este igényelsz-e vacsorát a hotelben? (A regisztrációs díj nem tartalmazza a vacsora árát.) *
Vasárnap igényelsz-e ebédet Baróton? (A regisztrációs díj nem tartalmazza a reggeli árát.) *
Adatfeldolgozási tájékoztatás
A szervezők a résztvevők által jelen űrlap kitöltésével önként szolgáltatott adatokat feldolgozzák a következő célokra: a résztvevők nyilvántartása; kapcsolattartás a résztvevőkkel a túra előtt, közben és után; fizetési bizonylatok kiállítása; statisztikák készítése a túrán való részvételről; a résztvevők tájékoztatása az EKE-Kolozsvár 1891 további rendezvényeiről. A szervezők a feldolgozott adatokat biztonságos körülmények között, szigorúan bizalmasan kezelik, harmadik személyeknek át nem adják. A résztvevők önként hozzájárulnak közölt adataiknak a fentebb említett célokra való felhasználásához. A regisztrált személyek kérhetik adataik törlését nyilvántartásunkból, amennyiben visszalépnek a túrán való részvételtől, illetve a túra lebonyolítása után. Az erre vonatkozó kéréseket e-mailen, az egyesület e-mail címére kell küldeni.
*
Amennyiben lemondom a túrát, a befizetett összeget nem igényelhetem vissza. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy