​Påmelding til Barneidrettsleir med TINE Fotballskole 14. til 16. juni 2019
Påmelding til Barneidrettsleir for skolestarterne og 1.-7.klasse på Namdalseid, Statland, Utvorda, Lauvsnes, Seter, Strand, Folla og Malm.

Påmeldingen starter fredag 12.april kl 20.00. Det er kun 170 plasser på leiren, og begrensede plasser på enkelte aktiviteter (her gjelder førstemann til mølla-prinsippet).

Påmeldingsfristen er søndag 12.mai kl 23.59. NB! Påmelding som gjøres etter fristens utløp utløser kr 200,- i gebyr. Påmeldingen er bindende.

Deltakeravgift: kr 500,-. For påfølgende søsken: kr 400,-. Inkludert i deltakeravgiften er alle måltid, overnatting fredag til lørdag, sekk, t-skjorte og drikkeflaske.

Betalingen gjøres til konto 4415.06.02391 eller vipps #99201 (Namdalseid idrettslag – Barneidrettsgruppa) ved påmelding. Merk innbetalingen med barnets/barnas navn.

Dere vil få en e-post som bekreftelse på påmelding. I etterkant av påmeldingsfristen vil det bli opprettet en passordbeskyttet hjemmeside for leiren, hvor dere finner informasjon om aktiviteter og annen info rundt leiren. Det vil bli sendt ut en egen e-post med passord og link til hjemmesiden.

Har du spørsmål ang. leiren, ta kontakt på namdalseidil.barneidrett@gmail.com.

VELKOMMEN PÅ LEIR!

Hilsen
Namdalseid idrettslag

(Gjennom å bruke dette skjemaet aksepteres det at Namdalseid Idrettslag samler inn informasjonen og bruker denne til å planlegge og gjennomføre arrangementet. Alle data vil bli slettet umiddelbart etter at arrangementet er gjennomført.)

Email address *
Navn på foresatte *
Skriv inn foresattes fulle navn (fornavn og etternavn)
Your answer
Foresattes telefonnummer *
Your answer
Navn på deltager *
Skriv inn deltageres fulle navn (fornavn og etternavn)
Your answer
Hvilken skole eller barnehage går deltager på? *
Your answer
Hvilket år er deltageren født? *
Ønsker deltageren overnatting fredag til lørdag? *
Det blir anledning for overnatting fra fredag til lørdag. Barn født i 2013 og 2012 må ha med en voksen ved overnatting. Vi ber om at barn som ikke bor på Namdalseid har en kjent voksen tilstede natta gjennom dersom de skal overnatte (gjelder alle årskull).
Må det tas spesielle mathensyn?
Disse opplysningene vil kun bli tilgjengelig for de som er ansvarlige for kjøkkenet.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service