Bestelformulier Judaism in a Box
Beste belangstellende,

Hartelijk dank voor uw interesse in 'Judaism in a Box'.

Deelnemers aan Judaism in a Box ontvangen vijf dozen met de producten die nodig zijn om sjabbat en acht Joodse feestdagen thuis te vieren, toegang tot instructievideo's voor het gebruik ervan en een serie live unboxing sessies waarin vragen gesteld kunnen worden. De eerste doos (sjabbat en havdala) wordt verzonden in de zomer van 2021, de laatste (Pesach en Sjavoeot) in het voorjaar van 2022. Alle relevante verdere informatie ontvangt u na inschrijving. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met secretariaat@ljg.nl.

Door middel van het invullen van dit formulier bestelt u de complete set van 5 boxen.

Prijs na 1 april 2021en zolang de voorraad strekt:

• Per set: €249 (inclusief verzendkosten) of in 5 termijnen (aanbetaling van €49 en daarna 4x €50)

Na verzending van het bestelformulier én ontvangst van de aanbetaling (of betaling van het hele bedrag in 1x) is uw bestelling definitief.

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een automatisch bericht ter bevestiging. Mocht u dit niet ontvangen, controleer dan svp de spammap.

Judaism in a Box is een gesubsidieerd project. De prijs van de boxen dekt niet de kosten. Om die reden is de oplage beperkt. Mocht u meer willen betalen, dan maakt u daarmee mogelijk dat meer mensen deel kunnen nemen aan Judaism in a Box.
Email *
Voornaam *
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
Betaalt u de hele set in 1x of betaalt u in 5 termijnen? *
Bent u lid van de LJG Amsterdam? *
BETAALINFORMATIE: scan onderstaande code (of houd ingedrukt) of maak een aanbetaling van €49 over op NL 61 INGB 0000 2840 05 tnv LJG Amsterdam o.v.v. 'Judaism in a box' . Voor de resterende bedragen ontvangt u een factuur per email. U kunt uiteraard ook in 1x betalen; pas dan het te betalen bedrag aan. BELANGRIJK: VUL HET FORMULIER VERDER IN EN VERGEET HET NIET TE VERZENDEN! Na verzending ontvangt u een automatische kopie van uw bestelling van Google Formulieren (controleer ook de spammap).
Heeft u nog vragen of opmerkingen?
Hierbij ga ik akkoord dat LJG Amsterdam als initiatiefnemer van Judaism in a box mijn gegevens verwerkt en gebruikt met als doel het leveren van deze dienst. Daarnaast kunnen wij uw gegevens gebruiken voor vergelijkbare initiatieven die de drempel voor Joods leven thuis verlagen. Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk. *
Dank voor uw inschrijving. Hartelijke groet van het team van Judaism in a Box. En tot snel.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy