Startdag 2019 - groep 1-4
Beste ouders en verzorgers,

Op zaterdag 7 september 2019, van 10:00 tot 13:30 uur (09:30 deuren open), is er voor alle kinderen die in het nieuwe seizoen in groep 1 t/m 4 zitten een vrolijke Startdag. Het thema is: Een frisse start(dag)!

We komen samen in Monkey Town Leeuwarden. Een prachtige locatie! We beginnen samen in een eigen ruimte met elkaar ontmoeten, leren kennen en iets lekkers. Op een gegeven moment mogen de kinderen spelen in de bekende speelhal van Monkey Town, onder begeleiding van de kinderwerkers. Daar is van alles te doen! Springen op een springkussen, bouwen met gigantische ‘lego’ blokken, rodelen, klimmen en klauteren, glijden, trampoline springen en nog veel meer.

De kinderen lunchen met z’n allen aan het eind van het programma.

Aanmelding
Graag het aanmeldingsformulier volledig invullen. Als er bijzonderheden zijn - denk aan eten, allergieën, etc. - dan kunt u dit duidelijk omschrijven. U kunt ook altijd via de e-mail of telefonisch contact opnemen als u dat prettig vindt.

De kosten bedragen 5 euro per kind. Wilt u meerdere kinderen opgeven, graag per kind 1 formulier invullen in verband met de digitale betaling.

Een aantal weken voor de Startdag krijgt u een mail met daarin meer informatie. We delen dan ook (beschermd en zonder bijzonderheden) de lijst met aanmeldingen en contactgegevens, zodat u gezamenlijk kunt afspreken over vervoer.

We zien uit naar jullie komst!

Het Startdag team
kinderwerk@clcleeuwarden.nl

Naam ouder/verzorger *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer (mobiel) *
Your answer
Naam kind *
Your answer
Leeftijdsgroep kind *
Zijn er bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden? Denk aan: gezondheid, dieet, allergieën, gedrag, etc.
Your answer
Mogen er foto's van uw kind online geplaatst worden? *
Ik geef mijn kind hierbij definitief op. Het zou ons enorm helpen als u meteen kunt betalen. *
Vragen/opmerkingen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service