Dutch Elite Development Camp 2019
IJshockey Nederland organiseert wederom een professioneel trainingskamp voor U12-, U14- en U16-spelers. Het Dutch Elite Development Camp 2019 vindt plaats van maandag 12 tot en met zaterdag 17 augustus 2019 in het IJssportcentrum Tilburg, Stappegoorweg 3 te Tilburg. De spelers worden getraind door absolute toptrainers uit o.a. Zweden, Tsjechië, Canada, USA en Nederland!

Word een completere ijshockeyer en leer van de beste trainers/coaches uit binnen- en buitenland!
Een superleuke week om nooit te vergeten, waarbij veel aandacht wordt besteed aan techniek, tactiek, spelinzicht, fitheid, mentale weerbaarheid, coördinatie en kracht. Deelnemers aan deze ideale en unieke leerschool worden individueel begeleid in hun ontwikkeling als ijshockeyer. Door de wijze van begeleiding kunnen de deelnemers zichzelf na het Development Camp verder ontwikkelen.

Na de inschrijving volgt een factuur naar het opgegeven e-mailadres. Deze factuur dient uiterlijk voor aanvang van het kamp betaald te zijn. Om voor vroegboekkortingen in aanmerking te komen dient de factuur voor 31 januari c.q. 31 maart 2019 te zijn voldaan. Wij bieden tevens de mogelijkheid om in termijnen te betalen met vroegboekkorting.

Annuleringskosten
Vanwege kosten die vooraf gemaakt worden zijn wij genoodzaakt annuleringskosten te berekenen. Bij annulering van 1 juli tot en met 31 juli 2019 wordt een bedrag van EUR 95,00 in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 1 augustus tot en met 5 augustus 2019 wordt een bedrag van EUR 200,00 in rekening gebracht. Bij annulering na 5 augustus 2019 wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten, zodat u een vergoeding kunt krijgen bij annulering van het kamp bijvoorbeeld vanwege ziekte of een ongeval.

Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Positie *
Geslacht *
Required
Lengte (in cm) *
Your answer
Lid van ijshockeyvereniging (plaats) *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Straatnaam en huisnummer *
Your answer
Postcode en woonplaats *
Your answer
GSM-nummer *
Your answer
Overnachting *
Bijzonderheden: dieet, medicatie, eetvoorschriften, allergieën *
Your answer
Maat t-shirt *
Klik aan hetgeen van toepassing is. Genoemde prijzen zijn inclusief maaltijden, begeleiding, shirt, sokken en souvenir. *
Betaling in termijnen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of IJshockey Nederland.