Kuopio Designmarket 2018 -hakulomake
Hae myyjäksi Kuopio Designmarketiin! Luethan alla olevan infopaketin huolellisesti läpi :)

Kuopio Designmarket järjestetään Taidelukio Lumitin tiloissa Kuopion Yhteiskoululla 21.-22. huhtikuuta! Kuopio Designmarket järjestetään nyt kolmannen kerran. Keväällä 2017 tapahtumassa vieraili noin 3 500 kävijää ja palaute järjestelyistä oli erittäin myönteistä niin myyjien kuin kävijöiden puolelta. Meille on tärkeää, että sinä viihdyt tapahtumassa ja voit keskittyä olennaiseen, eli tuotteiden myyntiin ja tunnelmasta nauttimiseen!

TILAT
Tapahtumapaikka sijaitsee kävelymatkan päässä Kuopion keskustasta, Haapaniemenkadun ja Minna Canthin kadun risteyksessä. Taidelukio Lumitin tiloissa.

Kuopio Designmarketin käyttöön on varattu talon juhlasali sekä aulatila. Sisäpihalle saamme ravintolateltan, joka myy tapahtuman ajan katuruokaa savolaisella twistillä.

Tapahtumapaikan osoite on Minna Canthin katu 46, 70100 Kuopio

Tapahtuma-aika: 21.- 22.4.2018
Aukioloajat lauantaina 21.4. klo 10-15 ja sunnuntaina 22.4. klo 10-15
Myyntipaikan hinta on 150€ + alv. Myyntipaikan hintaa kuuluu yksi 80 x 60 cm kokoinen pöytä.
Myyntipaikan koko: 3m². Leveys 2 metriä, syvyys 1,5 metriä.
Sähkö myyntipaikalle: 5€ + alv.

Voit tuoda myyntipaikalle oman pöydän, rekin tai muita somisteita, kunhan ne eivät vaadi kiinnittämistä lattiaan tai seinään. Koulun seinälle ei saa kiinnittää tai ripustaa mitään. Järjestämme paikalle yhteiseen käyttöön sovituskopin.

Myyntipaikan pitää sisällään myyntipaikan, yhteismarkkinoinnin, nimikyltin yhdelle tuotemerkille sekä myyjien takahuoneen kahvitarjoilut. Järjestämme takahuoneeseen paikalle myös pientä purtavaa.

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä myyjiä. Yhteensä myyntipaikkoja on noin 40-50. Myyntipaikkoja myydään vain yksittäin, sillä tila on rajallinen ja haluamme tarjota mahdollisimman monelle tuotemerkille mahdollisuuden päästä mukaan Kuopio Designmarketiin. Emme myy myöskään yhden päivän paikkoja vaan myyjät sitoutuvat olemaan tapahtumassa koko viikonlopun ajan.

Hakulomake on avoinna sunnuntaihin 18.3. saakka ja ilmoitamme myyjävalinnoista 23.3. mennessä. Pahoittelemme tiukkaa tapahtumahaun aikataulua, valitettavasti tänä keväänä sopivan tapahtumapaikan löytäminen vei harmittavan pitkään. Mutta tärkeintä on, että se löytyi ja saamme tapahtuman järjestymään!

EHDOT:
Ilmoittautuminen on sitova.

Peruutukset 8.4.2017 mennessä - maksusta palautetaan 50%
Peruutukset alkaen 9.4.2017 - maksuja ei palauteta

Järjestäjä ottaa yleisen tapahtumanjärjestäjän vastuuvakuutuksen. Jokainen myyjä vakuuttaa itse myyntituotteet vahingon tai varkauden varalta. Tila on lukittuna yön ajan ja myyntituotteet voit jättää myyntipaikallesi.

Lasku lähetetään .pdf-tiedostona sähköpostilla ilmoittamaasi osoitteeseen. Lasku pitää olla maksettuna viikkoa ennen myyntitapahtumaa mennessä (perjantaina 13.4.) tai menetät osallistumisoikeudesi tapahtumaan.

MARKKINOINTI
Kuopio Designmarket polkaisee käyntiin Design Week Kuopion ja on yksi sen päätapahtumista. Tapahtumaa markkinoidaan vahvasti somessa, painomateriaalein sekä hyödyntäen Design Weekin yhteismarkkinointia.

KUOPIO DESIGNMARKET:
www.kuopiodesignmarket.fi
https://www.facebook.com/kuopiodesignmarket/
@kuopiodesignmarket

Tuleeko jotain mieleen? Ota rohkeasti yhteyttä:

Iita Sallinen / Tapahtumatuottaja
info@kuopiodesignmarket.fi (ensisijaisesti sähköpostilla)
040 559 1063 (arkisin klo 10-16, jos en heti pääse vastaamaan niin soitan takaisin!)

HUOM! Muista painaa lopuksi "Lataa" -nappia, niin vastaus tallentuu :)

Tuotemerkki, yrityksen nimi ja Y-tunnus *
Your answer
Yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti *
Your answer
Laskutusosoite & sähköposti, johon lasku lähetetään *
Your answer
SÄHKÖ 5€+alv. *
Lyhyt markkinointiteksti yrityksestäsi *
Your answer
Linkki yrityksen nettisivuille *
Your answer
Olen Itä-Suomen Muoto Ry:n jäsen *
Muuta huomioitavaa tai terkkuja järjestäjille *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms