SporttiRakkin esitilauslomake
Suomen Schapendoes ry tarjoaa kaikille jäsenille mahdollisuuden lunastaa SporttiRakin PRO-jäsenyys alennettuun hintaan! Alennettu hinta toteutuu, kun saamme vähintään 20 sitoutunutta esitilausta. Tilaus aika on 11.2- 28.2.2019. Maksu tulee suorittaa viikon sisällä tilauksen sulkeutumisesta.

SporttiRakki on koiraurheilun- ja harrastamisen valmennusyhteistö, joka on tavoittanut suuren määrän koiraharrastajia ympäri Suomen. Tavoitteena on yhdistää koko Suomen koiraurheiluväki saman palvelun alle ja helpottaa laadukkaan koira-aiheisen tiedon ääreen pääsemistä ja lisätä koiraharrastamisen positiivisuutta ja aktiivisuutta Suomessa.

SporttiRakki tarjoaa harrastajille sekä paljon ilmaissisältöä, että maksullista PRO-jäsensisältöä, jonka avulla voi pureutua entistä paremmin koiraharrastamisen ja koirankouluttamisen pariin Suomen huippuasiantuntijoiden johdolla.

Nyt Suomen Schapendoes ry:n jäsenten on rajoitetun ajan mahdollista lunastaa PRO-jäsenyys vähintään 10 prosentin alennettuun hintaan. Mitä enemmän kiinnostuneita, sitä suurempi alennusprosentti! Jos olet jo SporttiRakin PRO-jäsen, ei hätää: voit ostaa seuraavan jakson nyt ja lunastaa sen myöhemmin (kuitenkin viimeistään vuoden kuluessa), kun nykyinen jaksosi päättyy.

SporttiRakin PRO-jäsenyyspakettien normaalihinnat ovat 3 kk 29,90 €, 6 kk 49,90 € ja 12 kk 79,90 €. Voit valita haluamasi pituisen jakson ja saat siitä alennuksen, jonka suuruus riippuu kampanjan aikana sitoutuneiden jäsenten määrästä seuraavasti:

yli 20 sitoutunutta: -10 %
yli 40 sitoutunutta: -12,5 %
yli 100 sitoutunutta: -15 %
yli 500 sitoutunutta: -20 %

Email address *
Nimi *
Your answer
PRO-jäsenyyspaketti *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service