Ilmoittautuminen improvisaatioteatterin peruskurssille 2018
Improvisaatioteatteri Uniikki Unikorni järjestää Oulussa syksyllä Improvisaatioteatterin peruskurssin.

Improvisaatioteatteri on iloista yhdessä tekemistä, jossa mielikuvitus saa lentää ja mokia ei tarvitse pelätä. Se kehittää rohkeutta, luovuutta sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Kurssilla tutustutaan improvisaatioteatteriin tekemällä erilaisia teatteriharjoituksia ja pieniä improvisoituja kohtauksia. Kurssilla käsitellään improvisaatioteatterin perusperiaatteita, kuten kuuntelemista, hyväksymistä, vaikuttumista ja hahmonrakennusta. Lisäksi kurssilaiset johdatetaan kohtausten aloittamiseen sekä kohtausten rakentamiseen.

Kurssin vetävät improvisaatioteatteri Uniikki Unikornin kokeneet improvisoijat. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa teatteri- tai improvisaatiokokemusta, mutta kurssi tarjoaa työkaluja myös jo improvisaatioteatteria tehneille. Ikäraja on 18 vuotta.

AIKA: Lauantaisin 22.9. - 13.10.2018 klo 13.30 - 16:00
PAIKKA: Tanssisali 3, Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, Oulu
HINTA: 39 e / 30 e (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)

Saat ilmoittauduttuasi maksuohjeet ja varmistat paikkasi kurssilla maksamalla kurssimaksun. Maksuohjeet lähetetään antamaasi sähköpostiin vuorokauden kuluessa. Pidämme paikkaa sinulle varattuna kolme vuorokautta maksuohjeiden lähettämisestä.

Email address *
Etu- ja sukunimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Osoite *
Your answer
Kuulutko alennusryhmään? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms