Registracioni formular
Poštovani,

Zamolićemo Vas da izdvojite malo vremena za popunjavanje upitnika za učešće na međunarodnoj radionici u sklopu Integrinih produženih vikenda "Kako do boljeg kvaliteta života kroz balans poslovnog i ličnog razvoja" i poslovnih susreta (B2B) u organizaciji Integra Life Cluba, Udruženja Poslovnih žena i Evropske mreže preduzetništva, od 01. do 04. februara 2018. godine.

Klikom na link koji se nalazi u dnu mejla, otvara Vam se nova stranica pretraživača sa našim upitnikom.
Da bi upitnik bio validan, neophodno je da odgovorite na sva pitanja koja su označena zvezdicom (obavezna) i da nakon ispunjavanja upitnika pritisnete dugme SUBMIT, kako bi se odgovori automatski našli u našoj bazi.

Ukoliko budete imali dodatnih pitanja, molimo Vas kontaktirajte nas na broj telefona +381 64 130 35 28, +381 63 287 219 ili putem e-maila info@integralifeclub.com

Podsećamo Vas da je program je namenjen poslovnim ljudima koji žele da postignu bolji balans poslovnog i
privatnog života kao i da bolje upravljaju stresom.
Cena celokupnog aranžmana sa smeštajem u Hotelu 88 rooms 4* ( http://www.88rooms.com/sr/) iznosi 260€ u dinarskoj protivvrednosti, a cena bez smeštaja iznosi 140€ po osobi.

Prijave i rezervacije možete podneti do 17. januara 2018. uz avansu uplatu od 100€ u dinarskoj protivvrednosti na račun Udruženja Integra Life Club: Banca Intesa 160 - 462691 - 73. Za dobijanje instrukcija za deviznu uplatu molim Vas kontaktirajte na info@integralifeclub.com.

U cenu programa je uračunat trodnevni seminar „Umetnost ravnoteže“ sa profesionalnim trenerom, ručkovi u Integra Life Club-u, obilazak Beograda i “iznenađenja , konzumacija od 15 eura za večeru u restoranu Frida.
Troškove večere u restoranu Reka za učesnike B2B pokriva projekat Evropska mreža preduzetništva – Institut „Mihajlo Pupin“.

Ideja o ovom programu u organizaciji Integra Life Club-a i njegove matične kuće Beauty Imagini Centar je potekla na I Konferenciji o ženskom preduzetništvu u Banja Luci (novembar 2017.), koja je podržana od Evropske mreže preduzetništva RS i BiH i koja je okupila skoro 120 preduzetnica iz balkanskih zemalja i šire.

Dobrodošli!

Ime i Prezime: *
Your answer
Datum i mesto rođenja: *
Your answer
Kontakt telefon: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Putujem iz :
(navedite državu i mesto odakle polazite)
Your answer
Da li želite da učestvujete u B2B sastancima?
Da li želite da učestvujete u programu "Umetnost Ravnoteže"?
Želim smeštaj u: *
U cenu je uračunat smeštaj u dvokrevetnim sobama u Hotelu "88 rooms" ( http://www.88rooms.com/sr/). Postoji mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu u iznosu od 40€ po danu.
Ukoliko imate posebne zahteve vezane za ishranu, obeležite neku od ponuđenih opcija:
Molimo da naznačite ukoliko Vam je prepisana medikamentozna terapija/lekovi (navedite):
(Ukoliko jeste, molimo navedite da li je trenutno koristite.)
Your answer
Koja su Vaša očekivanja od ovog seminara? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Beautyimagini.com. Report Abuse - Terms of Service